reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

troche nastukalyscie tutaj :-D
anka26,07 - no to mielsicie udany weekend :-D dziekuje :tak:
iwona.c28 - no to gratulacje ciesze sie razem z Wami ze juz jest ok :tak::-):tak::-) dziekuje :tak:
te sytuacje z kasa pierwszenstwa zdarzaja sie juz coraz czesciej kurcze Ci ludzie jacys slepi sa chyba bo ja nie wiem - nie raz musialam przez jakies babiska (mlode w dodatku) stac a jak zwrocilo sie jeszcze uwage bo mojemu m sie to nie podobalo to jakie oburzenie a ja nie moge :no: i czesem jeszcze z pyskiem wyjechali to czemu sie nie mowi ze kobieta w ciazy stoi - a to czemu sie nie patrzy ze kasa pierwszenstwa obowiazuje .... wrrrrrrrr nagadac by sie szlo :wściekła/y:
j - to sie zrelaksowalas tyyyyyle spania hihih :-) i jaki raj dzieci nie bylo mmmmmmm pomarzyc :tak: i zdrowka zycze :happy2:
megusek - hej :-)
aluska - no to weekend udany :happy2:

malutki mi spi juz od 15:30 ale raz sie przebudzil bo sasiad z dolu glosno muzyki sluchal i mlodziuchny zaczal plakac ale uspalam go na szczescie i teraz juz chyba nie wstanie szybko - wczoraj spal po poludniu 3,5 godzinki :szok: a zaprosilam moje mlodsze rodzenstwo do mnie na frytki bo robilam a mialam duzo wiec przyszli i pomogli zjesc :-D teraz jestem sama bo moj m poszedl pomagac znajomemu tesciowie pojechali i w domu cisza :sorry2:

reklama
Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić:baffled:,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.

Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę:tak::tak:.

PIęknie wyglądacie:tak::-)

Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):tak::-)

Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest:tak:

Inna współczuję szpitala - życzę dużo zdrowia dla małej:tak:

Nie pamiętam cię, a jestem tu dość długo:zawstydzona/y:. W każdym razie witaj:-)

Wielkie gratki:tak::tak:

Dokładnie. Ja miałam kiedyś podobną sytuację do Iwonki. Stanęlam do kasy pierwszeństwa z brzuchem,a przede mną mnóstwo ludzi - nie inwalidów,matek z małymi dziećmi czy ciężarnych tylko takich co to chcieli szybciej zakupy załatwić..to się przed nich wpakowałam, a jak mi jeden facet uwagę zwrócił,że kolejka jest to zapytałam czy umie czytać,bo jeśli tak to niech przeczyta co jest nad kasą napisane:baffled::nerd:

Super:tak::-)

Wspólczuję ciężkiej nocki:no:

pewnie nie kojarzysz bo jak przeszłyśmy na zamkniety to nie udało mi się rozdzielic na te 2 watki :)

i juz prawie po poniedziałku jeszcze o 20 do pracki i będzie wtorek :))
właśnie skączyłam tworzyc krokiecieki dla wojska chyba ale zamroże i bedzie na zaś :))
jak odbierałam Zuzke to powiedziała że za szybko przyszłam bo nie zdązyła sie wybawić i mma pużniej przychodzić woww:szok: szalonaaa
junior tez dobrze się tam bawii pani bardzo go chwala więc superrr jak nie zachorują to bedzie wielki sukcess

pozdrawiammm

Anka dobrze,że nic się nie stało..biedna malutka musiała się przestraszyć -buziaczki dla niej :tak:.

Patrysia trzeba było do nas te frytki podrzucić - jeszcze by ci brakło;-):-p:blink:.

Agatulka brawo dla dzieciaczków za odwagę:tak:...ale mały to też do przedszkola czy do złobka??:dry:

No nic ja już zmykam dobranoc:-)

hello
ja wlasnie zrobilam jajecznice z cebulka i kielbaska i teraz sobie ciamam a m w naszej sypialni :tak: juz malego uspal :-)
ale dzis bylo fajnie w lazience - wspolna kapiel z malusim jak ja to uwielbiam :-D mielismy tyle piany az nam sie wylewala i osadzala na scianach hihihih a m robil mu fotki jak gubi sie w pianie - maly przetraszyl sie na samym poczatku tego ogromu piany ale potem wyluzowal a teraz smacznie sobie spi :-D
tytaj troszku cicho :baffled:
iwona.c28 - kurcze ze ze mnie taka gapa i nie pomyslalam a widzisz i Wy byscie sie najedli hihihih :-D:-D:-D:-D:-D:-D nastepnym razem juz bede o Was pamietac ;-)

dobranoc:tak:

ChomikImage.aspx

Karollo
Życzę Ci. . .
. . . spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
. . . abyś czasami mógł sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnąłeś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
. . . tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mógł przetrwać złe chwile;
. . . wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
. . . abyś zawsze był komuś potrzebny;
. . . tej radości gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
. . . radości myslenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia, sensu istnienia,
i satysfakcji tworzenia. . .
. . . abyś znalazł szczęście,
którego szukasz:*

-internetowa ciotka Justyna.:-)

Załączniki

• tańczący kot.gif
    tańczący kot.gif
    79,8 KB · Wyświetleń: 55
Witam was kochane

dużo tu nowych mamusiek grono sie cały czas powieksza jak widze, ale to dobrze pewnie wam tu jak zawsze bardzo wesolutko.

Karolek 100 lat spełnienia wszytskich marzeń i zeby mamusia zawsze cie sluchala;-)

Nie wiem co u was nie jestem kompletnie na bierząco :( bardzo mi was brakuje ale dni tak szybko mijaja ze sama sie w tym czasem gubie.

Pozdrawiam wszytskich goraco

a teraz pare slow od mojego dziecka:wściekła/y::angry::angry:najbardziej podobaja sie mu te co do niego mowia ;-) :dry:24444444444444:szok:4444444
:szok:5566666666
:szok:451454444454555588

reklama
Witam.

Karolku z okazji 2 urodzinek
wszystkiego najlepszego
dużo uśmiechu każdego dnia
i wspaniałego dzieciństwa
100 lat!!!!:-)

U nas dziś typowa londyńska pogoda - mgły :baffled:. Narobiłam gołąbków - wyszlo mi ponad 20:szok:, ale część zamroże,a jak kiedyś nie będę miała czasu lub nie będzie mi się chciało gotować to wyciągnę i bedzie obiad bez roboty;-)

AgatkaBB witaj długo cię nie było;-):happy:

Do góry