troche nastukalyscie tutaj 
anka26,07 - no to mielsicie udany weekend
dziekuje 
iwona.c28 - no to gratulacje ciesze sie razem z Wami ze juz jest ok
:-)
:-) dziekuje 
te sytuacje z kasa pierwszenstwa zdarzaja sie juz coraz czesciej kurcze Ci ludzie jacys slepi sa chyba bo ja nie wiem - nie raz musialam przez jakies babiska (mlode w dodatku) stac a jak zwrocilo sie jeszcze uwage bo mojemu m sie to nie podobalo to jakie oburzenie a ja nie moge
i czesem jeszcze z pyskiem wyjechali to czemu sie nie mowi ze kobieta w ciazy stoi - a to czemu sie nie patrzy ze kasa pierwszenstwa obowiazuje .... wrrrrrrrr nagadac by sie szlo 
j - to sie zrelaksowalas tyyyyyle spania hihih :-) i jaki raj dzieci nie bylo mmmmmmm pomarzyc
i zdrowka zycze 
megusek - hej :-)
aluska - no to weekend udany
malutki mi spi juz od 15:30 ale raz sie przebudzil bo sasiad z dolu glosno muzyki sluchal i mlodziuchny zaczal plakac ale uspalam go na szczescie i teraz juz chyba nie wstanie szybko - wczoraj spal po poludniu 3,5 godzinki
a zaprosilam moje mlodsze rodzenstwo do mnie na frytki bo robilam a mialam duzo wiec przyszli i pomogli zjesc
teraz jestem sama bo moj m poszedl pomagac znajomemu tesciowie pojechali i w domu cisza 

anka26,07 - no to mielsicie udany weekend

iwona.c28 - no to gratulacje ciesze sie razem z Wami ze juz jest ok

te sytuacje z kasa pierwszenstwa zdarzaja sie juz coraz czesciej kurcze Ci ludzie jacys slepi sa chyba bo ja nie wiem - nie raz musialam przez jakies babiska (mlode w dodatku) stac a jak zwrocilo sie jeszcze uwage bo mojemu m sie to nie podobalo to jakie oburzenie a ja nie moge

j - to sie zrelaksowalas tyyyyyle spania hihih :-) i jaki raj dzieci nie bylo mmmmmmm pomarzyc

megusek - hej :-)
aluska - no to weekend udany

malutki mi spi juz od 15:30 ale raz sie przebudzil bo sasiad z dolu glosno muzyki sluchal i mlodziuchny zaczal plakac ale uspalam go na szczescie i teraz juz chyba nie wstanie szybko - wczoraj spal po poludniu 3,5 godzinki