Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no to kochane robimy przerwe w mysleniu o bąbelkach !!!!!
..Wczoraj wybrałam sie na imprezę z moimi kolezankami. Powiedziałam mojemu męzowi, ze wroce o połnocy. 'Obiecuje ci kochanie, nie wroce ani minuty pozniej'- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza byla cudowna! Drinki, balety, znow drinki, znow balety, i jeszcze więcej drinkow, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wrociłam do domu była 3 nad ranem.

ale sie uśmiałam 

ja placze ze smiechu za kazdym razem jak to czytam! dziala wyobraźniaEve dobre jak kiedyś pierwszy raz to czytałam to oplułam monitor kawą ze śmiechu![]()

Witaj !!! i nie smutaj sie!!! organizm napewno musi dojsc do siebie bo spirali!!!;-) zycze szybkiego zafasolkowania!Witam wsztstkie starajace sie. Jestem nowa i tak jak wiekszosc dziewczyn staram sie o kolejna dzidzie,bo mam 5-letnia corcie i czas na kolejne bobo. Narazie mamy za soba 2 proby i wiem ze to niewiele ale mimo wszystko mam dola,myslalam ze tak jak przy pierwszej ciazy uda sie za 2 razem,zastanawia mie czy to ze przez te 5 lat stosowalam rozne metody antykoncepcii ma jakes znaczenie,ostatnio przez rok mialam spirale,jak myslicie.