Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Rewelacyjne są te opowieści - dzięki dziewczyny za podniesienie humorku:-)

Witaj, cieszę się, że nie tylko ja jestem "nowa";-)Dzień dobry Wszystkim.:-)
Długo byłam tylko obserwatorem tego tematu forum. Po stracie fasolki postanowiliśmy z Mężem o starania się o dzidziusia. Z niecierpliwościa czekałam na dzień planowanego @ i za każdym razem miałam nadzieje że go jednak nie zobaczę.
Jakieś 1,5 miesiąca temu postanowiłam zrzucić kilka kilogramów, bardziej o siebie zadbać. Przeszłam na diete, więcej warzyw - mniej tłustych i smazonych potraw, zaczęłam więcej sie ruszać.... Samoistnie mniej myślałam o tym że chce zajść w ciążę. Lecz stał się to na co czekałam.... Nie dostałam @. Dzis zrobiłam test, 2 kreseczkiLepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!

Ivon 3004 - Witaj na forum , serdecznie gratuluje!!!! przykro mi z powodu straty fasolki...niestety bywa i tak:-( ale ciesze się ze się nie poddalas i ze Wam się udało!!! jak widac i dieta i przed wszystki zmiana sposobu myslenia potrafi wiele zdziałac - Dbaj o siebie i maluszka!!!Dzień dobry Wszystkim.:-)
Długo byłam tylko obserwatorem tego tematu forum. Po stracie fasolki postanowiliśmy z Mężem o starania się o dzidziusia. Z niecierpliwościa czekałam na dzień planowanego @ i za każdym razem miałam nadzieje że go jednak nie zobaczę.
Jakieś 1,5 miesiąca temu postanowiłam zrzucić kilka kilogramów, bardziej o siebie zadbać. Przeszłam na diete, więcej warzyw - mniej tłustych i smazonych potraw, zaczęłam więcej sie ruszać.... Samoistnie mniej myślałam o tym że chce zajść w ciążę. Lecz stał się to na co czekałam.... Nie dostałam @. Dzis zrobiłam test, 2 kreseczkiLepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!
Witaj Izabell96 -a jak tam ma sie maluszek??? Widze ze suwaczek tez zasuwa juz i odlicza rowno! Ale ten czas leci, juz 6 tygodni ma twoja fasolka.......pewnie tez niedlugo bedziesz miala piekne zdjecie z usg....w.kropeczka u mnie tez brzydka pogoda byle jak szaro bura ale eve84 i kingus dzis poprawiły nastruj tak sie nasmiałam że aż łzy mi popłyneły, ja już chcę wiosny :-):-) a jak nie wiosny to słońca w tedy lepiej się czyje odrazu nastroj lepszy