Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bialy grudkowaty sluz, piersi z rozmiaru D chyba juz przeszly na Z, ciemne sutki, temperatura 37.2 a okres ma sie pojawic za 3/4 dni. Oby teraz sie cos wyklulo, bo mam zupelnie inne objawy niz zazwyczaj. 

Emma dzieki! a czy dobrze rozumiem ze podczas ciazy wzrasta temperatura?
przed chwila mierzona w buzi wskazuje 37,2... dziwne...
, wtedy można coś wywnioskować po temperaturce i najlepiej mierzyć cały cykl, takie jednorazowe mierzenie nic nie wskazauje .... 
Mam nadzieje, że Aga Aj z innego wątku się nie pogniewa że to wklejam
" Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża zeby kupić abażur z kryształów
......

;-)
:-);-)U mnie tak samoBialy grudkowaty sluz, piersi z rozmiaru D chyba juz przeszly na Z, ciemne sutki, temperatura 37.2 a okres ma sie pojawic za 3/4 dni. Oby teraz sie cos wyklulo, bo mam zupelnie inne objawy niz zazwyczaj.
![]()
Niestety tym razem się nie udało właśnie pojawiła sie szanowna @ niestety z bólem głowy. Koniec czekania
Lepsze samopoczucie i dobra dieta pomogły!tempke musisz badac caly cykl by dobrze sie z nia zapoznac a co najwazniejsze trzeba to robic rano zawsze o tej samej porze, popołudniu tempka zawsze wsrazta ja mam rano zawsze 36,6 a po poludniu 37.00Emma dzieki! a czy dobrze rozumiem ze podczas ciazy wzrasta temperatura?
przed chwila mierzona w buzi wskazuje 37,2... dziwne...
czytalam gdzies ze zagniezdzanie jajeczka moze trwac od 3 do 10 dni.
z ta wysoka tempka to tez trzeba uwazac i sie nie nakrecac mi tempka spada w dniu w ktorym przychodzi @ ani dnia wczesniej czasem nawet najpierw jest @ a potem spada tempka , puki tego nie zbadalam tez bylam strasznie szczesliwa ze mam wysokąNormalnie 3 dni przed @ temp.opada,jesli sie utrzymuje,to jest prawdopodobienstwo ciazy.jesli w twoim przypadku tak jest,to zycze powodzonka.:-):-):-)