Kate: A przed braniem tabletek jakie miałaś miesiączki? Bo ja zauważyłam, że na Cerazette mam dokładnie tak samo, jak przed ciążą bez tabletek, czyli nieznaczne plamienie przez dzień - dwa co miesiąc o tej samej porze, jak w zegarku;-) No i brzuch boli dokładnie tak samo, jak przy okresie, co podobno przy minitabletkach jest zupełnie normalne. Współczuję perspektyw pracowych, ale do stycznia jest jeszcze trochę czasu, może uda się coś wymyślić? Praca w domu czy na pół etatu może rozwiązałaby problem, choć nie wiem czy finansowy;-)
ja wcześniej miałam bardzo bolesne miesiączki i dzięki temu gładko poszedł mi poród bo bolało mnie tylko trochę więcej jak przy okresie
teraz boli tak, że nie zwracam na to uwagi i nie muszę brać niczego przeciwbólowego;-) co do pracy to na razie staram się o tym nie myśleć, ale widzę światełko w tunelu bo moja Siostra Ciężarówka mówi, że da sobie radę z dwójką
zobaczymy

Liwus ja też pewnie pójdę na staż bo jak na razie jeszcze nie poszczyciłam się żadną pracą, więc nie mam w niczym doświadczenia, a taki pracownik jest nie bardzo mile widziany
zresztą staż można odrabiać tylko do 25 roku życia, więc może się wyrobię
dziś "Londyńczycy", więc niedługo u mnie w domu masowe oglądanie TV
miłego wieczoru:-)
Beaa MNÓSTWO ZDRÓWKA DLA CÓRCI