U mnie dzisiaj lzejszy bol w podbrzuszu rano, potem mocniejszy, a od popoludnia bole ledzwiow... jak przed @... No i przed chwila myslalam, ze zwymiotuje, tak mi sie niedobrze zrobilo - bez powodu.... Dodatkowo lekkie zawroty glowy (nawet jak siedze!). A i jak cos robilam w kuchni, musialam w pewnym momencie poleciec biegiem do lazienki, bo poczulam.. ze mi cos po nogach cieknie

Myslalam, ze to @, a okazalo sie, ze to uplawy... takie jak na dni plodne tylko troche bardziej rzadkie, dziwne, co? A przewidywany @: 11-13 XI
A ja dzisiaj spoko mam lekkie krwawienie. Czekam na mojego M i jadę kupić test go zrobię.
Napisze wieczorkiem jak tam:-)
I jak? I jak? Trzymam kciuki!!
kochane emma 2 i aga00782 to czekamy ....... zobaczymy to juz tak nie dlugo ze az sie wierzyc nie chce jak bedziecie mialy jakies nowe objawy obawy i takie tam rozne:-)
Ja tez sie oczywiscie przylaczam
No chyba, ze mnie maz zmusi zebym jutro testowala 
dajcie znac
moj m stwierdzil ze juz jestem od naszego forum uzalezniona (jak mam chwilke to zagladam po 100 razy dziennie) ale co tam mnie dobrze z tym nalogiem

hyhy moj mowi to samo - wg niego jestem uzalezniona od kompa, ale coz zrobic skoro tylko internetowe kolezanki moga mi doradzic i podeprzec na duchu - nikt inny nie wie o tym co sie ze mna dzieje...
Oby nie! Wiele dziewczyn pisalo, ze mialy bol brzucha jak na @, a potem sie okazywalo, ze jednak @ nie przychodzila
u mnie super , no prawie super , krwawie dalej lekarz nie wie czemu, na piersiach mimo ze bola nic sie nie dzieje ale co najwazniejsze doktor zobaczyl ze trzy, cztery dni temu mialam owulke , widac cialko zolte czy jakos tam , ale znaczy to ze jest szansa , ze wogole mam jeszcze owulki i ze akurat w terminie byly przytulanki, czyli teraz juz tylko oczekiwanie i modlitwy reszta w rekach Boga
a depresja no coz w dalszym ciagu , do tego straszny bol glowy :-(
Powodzenia! Depresja jest w glowie kochana, ja tez mam czesto stany depresyjne, ale trzeba sie wtedy na sile usmiechac, nie wolno sie poddawac zlemu humorowi, bo to jak robienie z siebie ofiary, a gdzie tu miejsce na honor, co kochana?
no widzisz to moze byc na fasolke bo mnie to dosyc ze brzuch boli to jeszcze jajniki cycuchy mam uplawy... mam ciagnac dalej

))
Uplawy heh wiec moze jednak u mnie to dobry znak, ze je mam

Ale piersi nie daja w ogole o sobie znac hmm
Witam wszystkie staraczki

Pierwszy raz jestem na forum.
mam nadzieję że mogę trochę się pożalić, albo pocieszczyć że nie jestem jedyna...
Witaj! :-):-):-):-):-) Milo widziec, ze nasze grono sie powieksza!! :-):-):-):-):-):-)
dziewczyny testujace kolo 11 macie juz testy w domu ja nie kupilam jeszcze bo sie balam ze nie wytrzymam
Ja juz mam - 2 hehe maz mi kupil tydzien temu i leza w lazience
Z przyjemnością zatestuję z Wami ale czy to nie będzie dla mnie za wcześnie? Plany są na 11 a ja @ przewiduję na 13-14. Nie będzie za wcześnie?
Aha i tu pytanie, 10 mam dentystę, czy przed wizytą należy zrobić test na wypadek ewentualnego znieczulenia?
Całuję
Testuj z nami, bedzie nam wszystkim razniej

Co do dentysty... hm... moze faktycznie lepiej sprawdzic wczesniej...
Hej jak masz dużo śluzu to pewnie jesteś w ciąży, ja robiłam test we wtorek i wyszły mi II kreseczki a mam takie same objawy. W przyszłym tygodniu idędo lekarza. Na dodatek od wczoraj jest mi niedobrze i to nie z samego rana ale tak koło 10, masakra.
Mdlosci, bleee... ale pewnie latwiej je zniesc jak sie tak bardzo pragnie ciazy