reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Helo sobotnie moj mlekopijca wisi na cycu wiec korzystam:-p
Ja nie wiem moje dzieci nie chca za bardzo butli i mleka sztucznego:baffled: a o jakies herbatce to tez moge zapomniec. Tylko cyc cyc i jeszcze raz cyc:cool2:

Martynka tak dzieci czest maja szmery serduszka wiec niedenerwuj sie napewno wszystko dobrze sie skonczy:tak:

reklama
o widze ze nie tylko my wisimy na cycu:))))narazie spalam dzisiaj 2 godz:/bo cos maly placze znowu:(ale moglam przynajmniej bujacze skrecic w tym czasie:)bo nie bede go przeciez non stop na rekach trzymac:)wiec dzisiaj chyba pojdziemy pietro wyzej tv poogladac w koncu:)

Witam sie sobotnio :tak:Ja zmeczona strasznie juz tym nie spaniem dzis spalam 3 godziny ale jak widze mojego skarbka to juz mi przechodzi Mla teraz spi a ja juz zasnac nie umialam mimo zmeczenia :-(
MARTYNKA 3 mam kciuki aby szmery minely :tak:
CZARNA ja bym chciala aby moja tylko chciala cyca i cyca:-(

Ja sie dzis poryczalam do M rano z mojego karmienia ale o tym na watku o karmieniu bo nie chce tu zasmiecac :-(Moj M ma dzis nocke wiec od 17 zostane sama z Oliwia i mama ale mama mi zbytnio nie pomaga tylko ja ponosi troche :cool2:A teraz M idzie zas do kolegi remontowac ja jestem zla ale to niby dalej w podziekowaniu ze po mnie przyjechali tylko jestem zla ze on ma wolne a non stop go nie ma w domu :no:
Ja nie wiem w czym ja wyjde w poniedzialek do przychodni i w czym pojade sciagnac szwy bo w nic sie nie mieszcze Moze moja mama bedzie miala cos co na mnie bedzie pasowalo A kupic nie mam kasy teraz Bo wogole zas mamy klopoty finansowe i to bardzo ale juz mi sie nie chce o tym myslec nawet Nie wiem pod mostem wyladujemy i bedzie swiety spokoj :-:)-:)-:)-(

MILEJ SOBOTY

Ja pomyje podlogi ,poprasuje i ogarne mieszkanie i pranie i nic wiecej nie robie

Witam w sobotni ranek - pochmurny i chłodny.
Za to w domku cieplusio :-D
Mały właśnie zasypia i mam nadzieję, że chociaż ze 2 godzinki pości moja słodka pociecha.
No niestety otworzył oczki i patrzy się na mnie.

Więc uciekam i jak ululam małego to naskrobię coś więcej.

Cześć dziewczyny !!
melduję się wciąż w dwupaku. Czytałam Was wczoraj, ale nie miałam kompletnie siły i humoru nic napisać, zresztą nawet nie miałam co.
W nocy już myślałam, że się zacznie, sporo regularnych skurczy, ale.... jak wziełam prysznic to wszystko staneło :-( a już się cieszyłam, że do szpitala pojedziemy ...
Coś mi się wydaje, że trafię tam w poniedziałek tak jak mi gin kazała.
Przepraszam, że tak egoistycznie...idę dczytać co napisalyście nowego ...

o Czesc Ania:)
a ja juz tez mialam nadzieje ze cos sie zaczelo u Ciebie....powinnas dostac medal za wytrwalosc!
My sie wlasnie nakarmilismy i testujemy bujaczek:)
ale on slodko w nim wygalada:)))i jak sie patrzy na te zabawki:)))do mnie wczoraj polozna w koncu nie przyszla bo musiala zastapic kolezanke ale dzisiaj juz na pewno ma byc wiec musze sie do porzadku doprowadzic

No więc witam się i ja :)
Maly wykąpany (wczoraj jakoś nie wyszło :-D), śpi, Jula broi. będziemy dziś mieli wizytę brata teścia i jego mamy :baffled: Rety, że też jak czlowiek pragnie spokoju, to go nie dostanie :dry: Ogolnie jest w porząsiu i na szczęście dzień zapowiada się dość dobrze :-p Sprzątnęłam wczoraj w swojej komodzie i nie mogę się nacieszyć swoimi starymi ciuchami :-D:tak: A jaki porządek się zrobił :cool2:
Buziam mocno Mamusie.
aniaaa, trzymam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!!!

Asiu fajnie, że testujesz bujaczek a Rafałek napewno słodko w nim wygląda.

Aniu oj tak, medal za wytrwałość jak najbardziej - trzymam kciuki oby coś się rozkręciło.

U mnie mały zasnął teraz nie wiem na jak długo, bo drzemał pół godzinki i obudził się głodny - więc znów cycolandia i teraz zasnął.

Witam i ja
moje dziecię właśnie zasypia, ale niestety marudzenie mu nie przeszło, wczoraj po południu była chyba kulminacja, bo tak płakał, że go uspokoić nie mogłam dopiero na rączkach usnął i spał od 19 do północy, ale potem od nowa polska ludowa :baffled:

A mnie dopadły bóle pleców :-(, chyba od tego wyginania w paragraf podczas karmienia. A Wy mamy w jakiej pozycji karmicie, bo ja tylko na leżąco, ale niestety plecy siadają, a na siedząco to mi jakoś niewygodnie.

Ania, fakt dla Ciebie medal za wytrwałość. Żadna z nas tyle się nie naczekała, jedyne pocieszenie, że w poniedziałek już coś zacznie się dziać.
Trzymamy kciuki Kochana!!!
Blond, bujaczka z Rafałkiem pewnie fajnie wygląda, a może jakaś foteczka ??? ;-)
Gosia nawet nie pytam co wczoraj robiliście zamiast kąpać Radzia :-p:-p

Buziam mamusie!

reklama
Wiola mnie też najwygodniej jest karmić na leżąco - próbowałam na siedząco i ... klops plecy bolą strasznie.
Jeszcze w miarę względnie mogę w fotelu bo mam oparcie a tak to tylko leżenie..
Rozluźniona jestem wtedy i swobodnie płynie pokarm.

Do góry