justyna - nic sie nie stresuj, taka jest standardowa prcedura - matka musi dostać antybiotyk na godzinę przed porodem, wtedy dziecko jest chronione, dowiedz się, czy podadzą maleństwu od razu antybiotyk, czy zrobią mu badania i twedy podadzą, bo to już różnie bywa, ale pamiętaj raczej, żeby wymusić te badania dla dziecka, bo to jednak bardzo ważne. Głowa do góry, będzie dobrze!
Aniamanu - mam nadzieję, że odzyskasz troszkę energii i zapału, dobrze, że z dzidzią wszystko super!
blizniakia - dzięki za wieści od Ani! Trzymam kciuki za nią! Chłopcy jak zwykle rozkładają na łopatki...
ewelw - to pracowity weekend macie, my się opierdzielamy jak należy, hahaha... tylko zakupy dzis odbebnilismy! A łaźnia parowa nie jest przypadkiem w ciąży zakazana? Bo przecież sauna jest, a to chyba jeden pies?
Marzycielka - może jakaś wirusówka cię dopadła, ale oby wszystko się unormowało!
Agga - chyba musisz sobie zaserwować drzemeczkę po obiadku...
Yoka - mam nadzieję, że będziesz się tak czuła już do końca ciąży!
pytia - oby tylko Jasiowi na krtań nie siadło... bo to już masakra, napisz co powie lekarz!
Anka - wyszperałam sobie hehehe, oczywiscie rodzina podniosla bunt na calej linii, ale nam to centralnie wisi... To jest imię sumaryjskiej bogini miłości i wojny, była pierwowzorem dla Ateny i Wenus.