reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

czesc ja tez raczej odpadam od wczoraj mam identyczne uplawy wiec jestem pewna ze we wtorek @ sie pojawi no coz znowu miesiac z glowy:-(

kochana przestan jestes w ciazy!!!! uwierz w koncu i sie ciesz :-)
Powoli chyba zaczyna to do mnie docierac, boje sie jak cholera:sorry2: ale bede MAMA:-D

reklama
Witam wszytskie Staraczki (i od razu na wstępie życze wszystkim dwóch kreseczek:tak:)
Ja tez właściwie miałam nadzieję że je ujrzę na swoim teście pare ładnych dni temu (ale o tym wszytskim napisałam w temacie "Ciąża i objawy ciąży" coby Wam tu nie zasmiecać;) )
Zastanawiam się od kilku dni co by było gdyby jednak były te dwie piękne krechy- no chyba bym padła ze szczęścia..

Witam wszytskie Staraczki (i od razu na wstępie życze wszystkim dwóch kreseczek:tak:)
Ja tez właściwie miałam nadzieję że je ujrzę na swoim teście pare ładnych dni temu (ale o tym wszytskim napisałam w temacie "Ciąża i objawy ciąży" coby Wam tu nie zasmiecać;) )
Zastanawiam się od kilku dni co by było gdyby jednak były te dwie piękne krechy- no chyba bym padła ze szczęścia..
Hej:-) czytalam wlasnie to co napisalas w tamtym temacie i nie mam pojecia co sie moze dziac:no: u mnie zaskoczeniem byl bol podczas przytulanek zanim zrobilam test, czulam klucie i bylo to bardzo bardzo nie fajne juz po tym wiedzialam ze cos ze mna jest nie halo. zrobilam test i tu 2 kreski. staraj sie i badz dobrej mysli;-)

[quote=adolfina;2848115]no to za tydzien razem testujemy , tyle ze ja nie szukam objawow bo mnie organizm zawsze oszukuje , czekam wiec na termin @ , chociaz znajac zycie przyjdzie szybciej niz za tydzien,
przed chwila pisalam ze brzuszek powinien pobolewac w okolicach pępka i prosze wstalam i zaczal wlasnie tam bolec wiec straszne mi robi psikusy[/quote]

ja od nie dawna sie staram i zawsze tak tydzień przed miesiączka juz miałam objawy odczuwalne dla wszystkich :)) + czasami bol podbrzusza a teraz nic .. spokój i radość

I zapomnialam dodac JAK TO CO ROBIC? pedz do lekarza:wściekła/y:

No właśnie lekarz najpewniej w środę, mam nadzieję że mnie przyjmie, bo jakoś nie spieszy mi się żeby iść do innego.
Ciekawe co mi powie, a poki co pozostalo mi nudne i dlugie czekanie, bo to jeszcze trzy dni...
Że tez to cholerne świeto musiało wypaść teraz...:/

A tak z innej beczki- strasznie fajnie się Was czyta gdy w końcu któraś z Was pisze: są dwie krechy!! :-)

[quote=adolfina;2848115]no to za tydzien razem testujemy , tyle ze ja nie szukam objawow bo mnie organizm zawsze oszukuje , czekam wiec na termin @ , chociaz znajac zycie przyjdzie szybciej niz za tydzien,
przed chwila pisalam ze brzuszek powinien pobolewac w okolicach pępka i prosze wstalam i zaczal wlasnie tam bolec wiec straszne mi robi psikusy

ja od nie dawna sie staram i zawsze tak tydzień przed miesiączka juz miałam objawy odczuwalne dla wszystkich :)) + czasami bol podbrzusza a teraz nic .. spokój i radość[/quote]
ja Calineczko mialam tak ostatnio zero objawow cisza, zero boli itp i tez nie poszlo wiec u mnie wszystko mozliwe dlatego wogole nie patrze na sygnaly wysylane przez móżdżek, poprostu czekam

ale wiecie co moj taki bliski kolega z pracy powiedzial mi w piatek ze on wie ze ja zaciazylam bo przytylam, mowie mu ze nie ale on sie upiera , mowi ze sie zmienilam oj jakze bym chciala mu wierzyc tz by mial racje

No właśnie lekarz najpewniej w środę, mam nadzieję że mnie przyjmie, bo jakoś nie spieszy mi się żeby iść do innego.
Ciekawe co mi powie, a poki co pozostalo mi nudne i dlugie czekanie, bo to jeszcze trzy dni...
Że tez to cholerne świeto musiało wypaść teraz...:/

A tak z innej beczki- strasznie fajnie się Was czyta gdy w końcu któraś z Was pisze: są dwie krechy!! :-)
SA, SA:-) i u Ciebie tez beda:tak:. Tez czekam zeby isc do lekarza i potwierdzic te dwie krechy:-D. niestety nie jest to takie proste bo jestem za granica i tutaj musze czekac na swoja kolejke w osrodku zdrowia:angry: chociaz jak 5 testow jest poz to chyba to juz prawda. Ale czekanie jest okropne i musimy byc cierpliwe. no ale czego nie robi sie dla dzieci:happy2:

reklama
ja od nie dawna sie staram i zawsze tak tydzień przed miesiączka juz miałam objawy odczuwalne dla wszystkich :)) + czasami bol podbrzusza a teraz nic .. spokój i radość
ja Calineczko mialam tak ostatnio zero objawow cisza, zero boli itp i tez nie poszlo wiec u mnie wszystko mozliwe dlatego wogole nie patrze na sygnaly wysylane przez móżdżek, poprostu czekam

ale wiecie co moj taki bliski kolega z pracy powiedzial mi w piatek ze on wie ze ja zaciazylam bo przytylam, mowie mu ze nie ale on sie upiera , mowi ze sie zmienilam oj jakze bym chciala mu wierzyc tz by mial racje[/quote]
Mozliwe, bo ja tez przytylam:tak: mi powiedziala to tesciowa i nie wiedzialam czy to jak u tesciowych: zlosliwosc czy prawda. ale sama przeciez widze po sobie. przytylam troche niestety:baffled:

Do góry