Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozliwe, bo ja tez przytylamja Calineczko mialam tak ostatnio zero objawow cisza, zero boli itp i tez nie poszlo wiec u mnie wszystko mozliwe dlatego wogole nie patrze na sygnaly wysylane przez móżdżek, poprostu czekam
ale wiecie co moj taki bliski kolega z pracy powiedzial mi w piatek ze on wie ze ja zaciazylam bo przytylam, mowie mu ze nie ale on sie upiera , mowi ze sie zmienilam oj jakze bym chciala mu wierzyc tz by mial racje
mi powiedziala to tesciowa i nie wiedzialam czy to jak u tesciowych: zlosliwosc czy prawda. ale sama przeciez widze po sobie. przytylam troche niestety
[/quote]

Tak jest! miej nadzieje dziewczynoadolfina ale jak wytłumaczyć reakcje organizmu pt " temu panu juz dziękujemy" ??
ja nawet nie mam teraz nawet ochoty na przytulanki
W ogole to uwazam ze to powinno byc tak ze wszystkie powinnysmy juz wiedziec nastepnego dnia po "przytulanku" z meżusiem, a my tu tyle nerwow musimy zjesc zanim sie cokolwiek wyjasni!![]()
;-)
,zgadzam sie z Toba w 100 %
szkoda ,ze jeszcze nie ma takich testow ...
Mozliwe, bo ja tez przytylammi powiedziala to tesciowa i nie wiedzialam czy to jak u tesciowych: zlosliwosc czy prawda. ale sama przeciez widze po sobie. przytylam troche niestety
![]()