reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Dziękuję kochane za życzonka, znów skończyłam 18 lat....

A Wy co się tak rozgadałyście o jedzeniu dzieciaczków, nie na tym wątku co trzeba?

reklama
wiecie co wogole zapomnialam...
chodze na basen i tam obserwuje jedno dziecko... bo jest wielkosci i budowy Adasia a skubany tak raczkuje ze nie dowiary ostatnio patrze a ten za raczke juz chodzi wiec nie wytrzymalam i pytam tej dziewczyny
ile ma pani ten brzdac?? a ona 8 miesiacy:szok::szok::szok::szok:
i juz chodz?? a ona na to ze takk ze jak mial 5 miesiecy zaczal raczkowac a jak mial pol roku to sam pierwszy raz stanal w lozeczku:szok::szok::szok: i zaraz praktycznie zaczal sie przesowac po mblach i scianach i za dwie raczki chodzil:szok::szok::szok::szok: bylam w szoku

ale ona znow mowi ze zauwazyla ze on tak podrywa se do siostry swojej bo ta mala ma 4 latka i sama sie dziwi ze zaczal tak szybko... a jak zapytalam ile wazy to powiedziala ze 8,5kg :szok::szok: a moj wazy pponad 9:baffled::baffled::baffled::baffled:ale znow tamten nic tylko cycka by chcial

Witam mamusie:-)
My tez mamy male problem z jedzeniem.Maly jada jeszcze w nocy.Jak widze wasze malenstwa juz nie.Od dzis troszke zmienilam pory jedzenia tak jak kazala pielegniarka,zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Widzę nowe mamusie, witam cieplutko!!

Aleście naskrobały, fajnie :tak::tak:
Kończę pracę idę spać. Mam nadzieję, że Miki się jutro nie obudzi tak jak dziś, o 5.20 :baffled:

Ola ale ty masz zdrowie... jestem pod wrazeniem.. ja moze dalabym tak rade ze 3-4 dni a potem bym sie nie obudzila nawet jakby czolg jechal... ja wieczorem zaszalalam posiedzialam do 12 i poszlam spac...

nudzi mi sie... nie ma co robic... musze isc na chwilke dzis do szkoly

Czesc Dziewczyny:-)
Olu no włąsnie to samo chciałam napisac, żę nas żegnasz na dobranoc i witasz na dzien dobry:-):-D
Ja również życzę miłego dnia!:-)

reklama
a dziewczyny nie napisalam wam kupilam Adasiowi juz nocnik tylko taki co ma lebek pieska z przodu i moze trzymac go za uszy i wiecie co udalo mu sie juz 2 razy wysikac w niego i 2 razy kupke zrobil bo wiem mniej wiecej kiedy robi i zanim zacznie rozbieram go i on wtedy robi... chce go pomalu przyzwyczajac zeby nie miec problemu potem typu pampers do 2-3 lat:-:)-:)-(

Do góry