reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A ja mysle, ze skonczony 36tc bedzie wowczas kiedy zacznie się 37.Tak mi kiedyś ktoś tłumaczył.
No ale Tobie zaczął sie już 37....masz 36tc i 5 dni...czyli 5 dni z 37 tc....ciąża trwa 40 tygodni....ja mam pierwszy dzień z 38tc a do porodu 20 dni czyli wszystko sie zgadza....ktoś wprowadził Cie w błąd kochana....:-)

Dzięki Dziewczyny za wsparcie, jakoś na razie daję radę z tą pracą i jak mam wolne, to już mnie do niej ciągnie, ale jak jest taki dzień jak dzisiaj, to mam wszystkiego dość.
Na szczęście udało mi się chwilę pospać i trochę zregenerowałam siły, teraz czekam na moich panów, bo jeszcze nie wrócili z tego cyrku.

Paola, fajnie ze udało Ci sie pozytywnie załatwić sprawę i niestety też tak mam, ze najpierw się niepotrzebnie denerwuję, a potem sprawa się wyjaśnia i jest ok.:-)

Agawar, mi też sie wydaje, ze Ty już masz skończony 36 tydzień + kawałek 37 tygodnia zaliczony, także spokojnie możesz rodzić.:-)

reklama
No ale Tobie zaczął sie już 37....masz 36tc i 5 dni...czyli 5 dni z 37 tc....ciąża trwa 40 tygodni....ja mam pierwszy dzień z 38tc a do porodu 20 dni czyli wszystko sie zgadza....ktoś wprowadził Cie w błąd kochana....:-)

Dziękuję Ci Yoka za oświecenie mnie!!!! Teraz zaczynam rozumieć :-):confused:

Do góry