Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Blond ja tak samo :-) Bardzo fajne i tanie to nosidełko. Czekam na relacje od Ciebie jak na zywo i jak ok to zamawiam :-)
A my w koncu 2 dni temu dostalismy paczke od tej babki ze Stanow co nam mieszkanie wynajeła. Ponad miesiac szła ta paczka z Arizony :-O Cała siatka fajnych ciuszków, tak na oko rozmiary 68,74, moze 80
Jutro postaram sie fotki wstawic :-) I na przykład wszystkie pajacyki od niej są na zamek, a nie zatrzaski. Jest duzo fajnych takich rampersików, znaczy pajacyków bez stupek, fajniutkie sa, ale bede musiała pod spod małemu zakładac rajstopki, bo skarpetki czesto gdzies zrzuca, troche niepraktyczne, ale w sumie fajnie wygladaja :-)
A paczuszka od mojej kolezanki z Polski dalej nie doszła, juz 1,5 miecha mineło i co :-(
A my w koncu 2 dni temu dostalismy paczke od tej babki ze Stanow co nam mieszkanie wynajeła. Ponad miesiac szła ta paczka z Arizony :-O Cała siatka fajnych ciuszków, tak na oko rozmiary 68,74, moze 80

A paczuszka od mojej kolezanki z Polski dalej nie doszła, juz 1,5 miecha mineło i co :-(
Ostatnia edycja: