• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Sukienusia super Ulu.

Magda karuzela fajna.

Ja muszę rozejżeć się za jakimś ubrankiem białym pod spód, bo mam takie wierzchnie na dwór - chrzcimy prawdopodobnie na święta bożonarodzeniowe.

to jeszcze ja
ACTIVE INFANT hit nosidełko najlepsza cena w PL (472499225) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze sie nie rozsypie, ale sadzac po komentarzach to jest ok.kupilam bezowe.
mi sie ta mata z FP tez strasznie podoba ale troche droga jest:/chyba bede musiala poszukac jakiejs innej, bo jeszcze duzo zakupow przede mna.musze sobie jakies staniki do karmienia jeszcze kupic bo mam tylko 2 i codziennie piore a to troche upierdliwe.no i one jakies takie badziewne sa...
zastanawiam sie nad tym
MIZET bezszwowy dla karmiących 75D biały CENA!! (469324362) - Aukcje internetowe Allegro
bo jest bezszwowy a w tych moich te szwy mi sie odciskaja jakos...

o to w takim razie kupie:)tylko nie wiem jaki rozmiar do konca.bo te co mam teraz to sa 80 D i sa ok, a wg rozmiaro i moich obwodow powinnam miec E:/i teraz juz zglupialam...bo za duzy to lepiej nie kupowac bo i tak mi pozniej zmaleja troche nie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry