reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Dziewczyny boskie zakupy. Ja jednak zamowiła m ta karuzele FP misie i czekam. Co do chrztu tez chciałam na swieta ale M mówi ze za szybko ze na wielkanoc a ja wtedy mowie ze za pozno. Wiec prawdopodobnie beda w Lutym jak mały bedzie miał imieninki:-p a ubranko tez juz mam;-)

reklama
A to ubranko mojej lali do chrztu:-Dfota nieciekawa bo zdjecie z komorki:-p Nika058.jpg

Ja mam jeden stanik do karmienia Canpola i jest super wygodny. Potem kupiłam z allegro 2 jakies zwykłe, po 12zł i tez sa w miare ok, chociaz w tych szwy troche sie odciskaja, ale w miare wygodne są :-)
SS BIUSTONOSZ DLA KARMIĄCEJ CANPOL _ 85 C (458143764) - Aukcje internetowe Allegro
STANIK BIUSTONOSZ DO KARMIENIA 85D biały+kolory (472167466) - Aukcje internetowe Allegro

A nam sie wczoraj skończyły pampersy i kupilismy na sprobowanie z biedronki Dada, 78sztuk za 30zł, ale niestety 3 razy założylismy i mały 3 razy musiał byc cały przebierany, bo był przesikany, wiec dzisiaj kupilismy orginalne pampersy... W realu w promocji po 41zł były, 98sztuk, wiec nie jest zle :-)

Martynka ten stanik z Canpola rzeczywiscie musi byc ok. ja w koncu zamowilam ten bezszwowy. a co do Pampersow...w szpitalu dawali bella happy i byly ok, mialam 1 paczke tych z Rossmanna i moga byc ale teraz zaczelam te niemieckie org Pampersy i nie ma porownania.wszedzie maja gumki, nic sie nie odciska i nie boje sie ze za mocno czy slabo zapielam.no i jakies takie bardziej miekkie sa.
a ja nie wytrzymalam i dzinsy sobie kupilam:)
*MJ* DOROTHY PERKINS szedy_wysoki stan NOWA 42S (471178045) - Aukcje internetowe Allegro
z wysokim stanem zeby mi brzuch trzymaly:)i szerokie nogawki bo moje nozki pozostawiaja wiele do zyczenia....pozniej bede najwyzej je przerabiac na wezsze w pasie ale narazie mam 90 cm:/

Minisia sliczny komplecik na chrzest:tak:
Asia spodnie pierwsza klasa. Ja jeszcze poczekam z takimi zakupami. Dzis natomiast idu kurtke kupic:-p

Minisia mam chyba podobny komplecik :tak:

Ja się teraz będę rozglądać za leżaczkiem, bo na planujemy właśnie na prezent chrzcinowo-gwiazdkowy kupić albo podrzucić pomysł dziadkom lub chrzestnym. No i wogóle dawno na allegro nie buszowałam. Trzeba to nadrobić ;-) tylko chyba rzeczywiście będę siadać o 5 nad ranem jak Czarna i Blond ;-)

reklama
Do góry