reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

Agniesia zajebista!!!sorki za wyrazenie ale taka cudna!!!! jesli mozna wiedziec ile takie cudo kosztuje???
Calineczka i Twoja jest bajer!!

reklama
Dziewczyny, czy któraś ma chustę wiązaną i nosicie już swoje maleństwa??? Może coś doradzicie???

I jeszcze pytanko: dostaliśmy taki leżaczek:
Bouncing Cradle - Mothercare

Czy można w nim dziecko wkładać od urodzenia (bo on jest do 6 m-cy tylko, ale nie wiem od kiedy)???

Agniesia zajebista!!!sorki za wyrazenie ale taka cudna!!!! jesli mozna wiedziec ile takie cudo kosztuje???
Calineczka i Twoja jest bajer!!

Minisia, no troche to kosztuje, ale zostanie dla nastepnego szkraba, mam nadzieje(maz narazie mowi ze wiecej nie bedzie bo on z jednym nie daje rady, ale ja go przekonam;-).Ja zaplacilam 99,99£
W Polsce podobnie
Zabawki dla dzieci Fisher Price, LEGO, Siku, Chicco, BEBE, Barbie, BRIO, Disney: FISHER PRICEHuśtawka Rainforest K6077 NOWOŚĆ!!!

Calineczka tez bardzo podoba mi sie ta twoja hustawka, superfajna i cena calkiem niezla.
A dzidzia pewnie sie nia jeszcze zainteresuje, spokojnie:tak:

Czarna tylko pamietaj sie pochwalic ta hustawka jak juz dostaniecie!!!

Agniesia no kosztuje ale warto!!! ja juz sobie nie kupie ale Ty jak najbardziej tym bardziej ze planujesz nastepnego bobaska.Ja juz nie mam zamiaru miec wiecej dzieci!!!!!!!!!!!!!!! :00000
Super sprawa naprawde

Kate jezeli mozecie regulowac oparcie na lezoco to jak najbardziej mozecie juz uzywac bujaczka:tak:
Calineczka no wlasnie taka Hustawke dostalismy a oto fotka:)) tylko czekam az M przerobi na zasilacz:-p bo z bateriami zbankrutujemy:-D

Załączniki

• DSC04738.JPG
    DSC04738.JPG
    124,3 KB · Wyświetleń: 44
ja właśnie też rozglądam się za elektryczną hustawką bo moje dziecko polubiło bujanie a jeszcze troche i mi ręce z zawiasów wypadną:rofl2:

reklama
A do mnie wczoraj przyszlo to nosidelko Infant .jeszcze malego tam nie wkladalam bo okazji nie bylo ale wyglada solidnie.i pojecia bladego nie mam jak je zalozyc zeby maly lezal bo na tej instrukcji to tak napisali ze niech ich szlag....
ja dzisiaj zrobilam duuuze zakupy urankowe tzn pare 62 i reszta 68:-)

Do góry