reklama
Dziewczyny, czy któraś ma chustę wiązaną i nosicie już swoje maleństwa??? Może coś doradzicie???
I jeszcze pytanko: dostaliśmy taki leżaczek:
Bouncing Cradle - Mothercare
Czy można w nim dziecko wkładać od urodzenia (bo on jest do 6 m-cy tylko, ale nie wiem od kiedy)???
I jeszcze pytanko: dostaliśmy taki leżaczek:
Bouncing Cradle - Mothercare
Czy można w nim dziecko wkładać od urodzenia (bo on jest do 6 m-cy tylko, ale nie wiem od kiedy)???
Agniesia25:)
Agniesia zajebista!!!sorki za wyrazenie ale taka cudna!!!! jesli mozna wiedziec ile takie cudo kosztuje???
Calineczka i Twoja jest bajer!!
Minisia, no troche to kosztuje, ale zostanie dla nastepnego szkraba, mam nadzieje(maz narazie mowi ze wiecej nie bedzie bo on z jednym nie daje rady, ale ja go przekonam;-).Ja zaplacilam 99,99£
W Polsce podobnie
Zabawki dla dzieci Fisher Price, LEGO, Siku, Chicco, BEBE, Barbie, BRIO, Disney: FISHER PRICEHuśtawka Rainforest K6077 NOWOŚĆ!!!
Calineczka tez bardzo podoba mi sie ta twoja hustawka, superfajna i cena calkiem niezla.
A dzidzia pewnie sie nia jeszcze zainteresuje, spokojnie
Czarna tylko pamietaj sie pochwalic ta hustawka jak juz dostaniecie!!!
A dzidzia pewnie sie nia jeszcze zainteresuje, spokojnie

Czarna tylko pamietaj sie pochwalic ta hustawka jak juz dostaniecie!!!
J
justyneczka
Gość
ja właśnie też rozglądam się za elektryczną hustawką bo moje dziecko polubiło bujanie a jeszcze troche i mi ręce z zawiasów wypadną

reklama
blond_20
Czarownica
A do mnie wczoraj przyszlo to nosidelko Infant .jeszcze malego tam nie wkladalam bo okazji nie bylo ale wyglada solidnie.i pojecia bladego nie mam jak je zalozyc zeby maly lezal bo na tej instrukcji to tak napisali ze niech ich szlag....
ja dzisiaj zrobilam duuuze zakupy urankowe tzn pare 62 i reszta 68:-)
ja dzisiaj zrobilam duuuze zakupy urankowe tzn pare 62 i reszta 68:-)
Podziel się: