• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Hej,
nesia - super, że się odnalazl, śliczny taki przystojny

Kwiateczek - chyba chodzik, mi się wydaje, że jednak jest za wcześnie, bo taki maluch nie powinien jeszcze tak nadwyrężać kręgoslupa i stać na nóżkach.
A ja znów wychodzę, drugi raz w tym tyg, teściowa przychodzi do nas. mieliśmy iść jutro ale w sob ona zawsze ma dzieciaki szwagierki i oczywiście my nie możemy mieć ani jednej sob wolnej bo siora męża musi mieć każdą. no ale cóż... I tak nie mogę sobie za dużo pozwolić bo ona rano o 8 musi wyjść na zakupy także i tak muszę wstać do malego,
milego wieczorku

reklama
Gratulacje dla meza!!!!! Chyba nie dawno imieniny czy urodziny obchodzil tez....:happy:

Imieniny to dawno, bo w kwietniu, a urodziny, tak dokładnie 3 listopada :tak::-)

Jeszcze raz dziękuję. Amelka śpi, mam nadzieję, że prześpi do rana, bo ostatnio zasypiała koło 21:00 i spała całą noc, dziś ominęła drzemkę koło 17:00, więc reasumując mniej godzin przespanych w ciągu dnia powinno równać się więcej w nocy, więc zobaczymy :tak:

Dziewczyny- nie umiem!!!!!!!!!! zle sie czuje i mnie boli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde a jutro basen a mnie tak zalewa ze szok ciekawe jak to bedzie bo przeciez do kostiumu jeszcze podpaski dodatkowo nie zaloze... kurde ale du...a..
dzisiaj bylam w sklepie kupic te glupie tampony wyszlam z Adasiem i nie bylo mnie z 15 min i walnelo mnie goraco okazalo sie ze duzo poszlo przesiakla mi nogawka i jak szlam to kapalo z nogawki i na sklepie zostaly czerwone plamki:szok::szok::szok::szok::-(:-(:-( tragedia... a w dodatku mial podobno po dziecku brzuch nie bolec a mnie napierdzielal jak nie wiem dzis:crazy::crazy::crazy: Matko ale los....

a tak po za tym Adas dostal uczulenia:-(:-(:-(:-( kupilam nowa kaszke ryzowa z jablkiem i gruszka... nie chce z nia mleka pic a to co wypil to potem jeczal albo plakal, zrobil 4 kupy i przy ostatniej zauwazylam ze ma przy odbycie cala pupe czerwona i w krostach...:baffled::baffled::baffled::baffled: wiem ze to po tym bo to nowa rzecz ktora zmienilam..

Kamilko kucnij albo oprzyj jedna stope na wannie lub kiblu i powinien ci wejsc,wsun jak najdalej to nie bedziesz go odczuwac z poczatku,ale jak masz takie krwawienie to on nic ci nie da. A ile trwa ten basen?

Moj trwa godzine i 15 min a z Adasiem pol godzinki no nic postaram sie hehehe cos wykombinowac... skonczony temat bo sie wstydze... a zapomnialam ze nie napisalam o tym na zamknietym tylko otwartym hehehe:-D:-D:-D:-D:-D ja lece juz spac bo do szkoly jutro a nie chce mi sie jak nie wiem...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Kamilka sprobuj tamponow z aplikatorem,latwiej je zaaplik...:-):-):-)
Jade moze na chodak troszke za wczesnie ale ja wsadzilam go tylko na kilka min.Tak zamierzam robic.Niech najpierw udoskonali raczkowanie:tak::tak:ucieszyl sie bardzo ma duzo kolorowych pierulek:-D:-D
uciekam juz bo moj mezczyzna chce kompa poza tym mam tescia:eek:dobrej nocki

Witam wieczorowa pora :-)Wiecie ci ,nawalić 3 strony postów:szok::szok::szok:Ledwo was doczytałam a co z odpisywaniem każdej :szok:nie dam rady!!!!!!!!!

Tyle co pamiętam....
Witaj kochana Dotkass:-):tak::tak::tak:my tu zawsze o tobie myślimy bo bb bez ciebie nie oże istnieć -ty nasza majóweczka jesteś:tak::tak::tak:
Gratulacje dla R;-)

Niesia czytajac twoja hosorie jakoś w duchu mocno czułam ,że zguba się znajdzie mimo marnych szans...A tu prosze dochodzę na ostatnia stronę i przeczucie mnie nie myliło:-D:szok::-)

Kamilko ja tez czasem jak źle tampona załoze aż mnie boli i jestem jakby sucha:baffled:ale spróbuj jak pisze Iwonka na wanne noge i pójdzie:tak::tak::tak:

kwiateczek przez chodzik dzieci staja na palce a nie cała stopa dlatego chodzika nie polecam:no::no::no: jak czytam .Dzecko samo ma zacząc chodzić :tak:

A moja Nela jak leży na brzuszku obraca sie wkoło własnej osi:-Dczasem popełaza do tyłu ale do przodu:no:
Skocze na zamknięty -tam też pewno naskrobałyscie:szok::szok::szok:
DOBRANOC:-)

Hej kochane, wpadłam napisać, że przyjęłam mega ogromne zlecenie z terminem realizacji za 3 tygodnie i ten czas będzie dla mnie bardzo ciężki (ale również powinien być odpowiednio dochodowy). Więc pewnie będę zaglądać tylko na momencik, jeżeli już.... Będę za Wami tęskniła!!!

Jutro rano jadę z Maksiem na pierwsze zajęcia muzyczno-ruchowe, tylko czemu zaczynają się o 8 rano ughhhhh

Dobranoc!

Dzień dobry Kochane :-)
Przepraszam, ze ostatnio mało sie udzielam, brakuje mi weny twórczej ale codziennie Was czytam.
Widzę, że temat chodzika dalej na tapecie.....Moj małżon uparł sie żeby kupić:baffled:
Jak mam mu to przetłumaczyć, że to zbędny zakup:confused:
Jak wiecie mój mąż dłuuuuugo pracował za granicą, teraz już od miesiąca jest z nami, znalazł juz tutaj prace i jest fajnie (póki co):-p
Dziś idziemy do lasu na spacer...na długi spacer, ubiorę małą ciepło i bedziemy sie hartować! Dobrze, że mam drugi wózek, wygodniejszy i cieplejszy.
Póki co życzę Wam miłego dzionka:-)
Pozdrawiam!

reklama
Witam sobotnio :-) My dzis jedziemy do CH na zakupy a Vanesska bedzie sie bawic z dziecmi w malym przedszkolu ;-)
OlaK no coz zycze ci obs szybko sie uporala z nowym zleceniem :-)
Aniusia milego spacerkowania :-) a co do chodzika to moze taki chodzik-pchacz kupcie :-)
Kathy moja tez sie obraca tak i tym sposobem sie przemieszcza po calym pokoju;)

Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry