reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No nie wytrzymam, Kokusia miała iść dzień po mnie rodzić, tak się umawiałyśmy:-D:-D:-D

Ale super będę trzymała za Ciebie kciuki, zeby poszło szybko i w miarę bez bólu.

Semiko, jeszcze raz serdeczne dzięki za szybką odpowiedź

reklama
Witajcie

Boże co tutaj się dzieje :szok:

Kokusia trzymam kciuki.
Marzycielka witaj.

Ania , Justyna wieeeeeelkie gratulacje !!!

A ja mam mega przeziebienie, nie mam siły na nic. :-(

Szybko mi napiszcie kto się rozsypał jeśli pominęłam:-)

oceanity i aniu serdeczne GRATULACJE Justynko Ty też??Jeśli tak to GRATULUJĘ Słońce!!!

Jeny kokusia powodzenia!!

Marzycielka witamy rozdwojona ;-)

A ja mam wiadomosc od Morbital -nie za szczesliwą :zawstydzona/y:
"Przepraszam za opóźnienie,dopiero skończyli sie nade mna pastwić,nie pocieli mnie, podłączyli pod ktg, robili 2 razu usg i powiedzieli ze kolejna próba we wtorek bo dziecko jest za małe,przy okazji wystraszyli tak że mały dostał chwilowej tachykardii z moich nerwów :( i wyspuscili do domu z zaleceniem lezenia do wtorku plackiem, wyc mi sie chce bo czuje sie zdezorientowana ;-( odezwe sie jutro na forum,buziolki"
Biedna :zawstydzona/y:

reklama
Kokusia trzymam kciuki! :-):-):-)

Kasieńko super że już jesteś!!!! :-D

Ja odebrałam dziś wyniki i nie mam paciorkowca. Ale coś mi się wydaje, że przeziębiłam pęcherz i piję herbatę z żurawiny, sok z żurawiny i kupiłam dzis urinal. Będziemy się leczyć. :happy:

Bidulka z tej Morbital, tak ją i dzidziusia wymęczyli i nic. Ale pewnie lekarze wiedzą co robią.

Do góry