reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko witam spowrotem Oliwia jest poprostu cudowna;-)

Kokusia Aniamanu mam nadzieje ze tulicie juz swoje skarbki;-)

Cyprysiowa ja tez napoczatku jak czytalam to myslalam ze wody ci odchodza i sobie mysle czego sie tak wsciekasz:-D ale wspolczuje sytuacji z sasiadami :wściekła/y:

niepamietam co mialam jeszcze napisac bo z psem naspacer szlam w miedzyczasie :rofl2: ale nasypalo sniegu u nas tylko strasznie slizgo jest :angry:

Tygrysku, bardzo miły gest z Twojej strony, na pewno meżusia mile to zaskoczy i spędzicie fajnie dzionek.:-)

Ja też sie biorę za jakieś szykowanie, bo chłopaki wrócą głodne, a stół pusty:szok:

Oj zaskoczony był z rana bardzo milo;-);-) teraz podreptał do kościolka i jak wroci to zrobi dla mnie rosolek na te moje przeziebienie:zawstydzona/y: jeju jak ja go kocham normalnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzis mnie jakos na takie czulosci wzielo i na jakąś mega kochliwosc:-D:-D:-D

Marzycielko witamy w domku z Oliwką:-):-)

Cześć brzuchatki. Witam niedzielnie.
Ale sie sypieeeeeeeee :-)
aniamanu - trzymamy kciuki i wypatrujemy wieści. Kurcze, a ja termin podobny i nic :-(Jutro wizyta w szpitalu u mojej ginki, liczyłam, że już tam zostanę, ale raczej nic z tego. Zero objawów. A szkoda, mężuś miałaby w prezencie na urodzinki córcię.

witam!
Mam pytanie do dziewczyn które są na zasiłku rehabilitacyjnym. Czy byłyście wzywane na komisję lekarską i jak długo czekałyście na odpowiedz Zus-u? Ja Już miesiąc temu złożyłam papiery i do tej pory żadnych odpowiedzi a 25.11 kończy mi sie 182 dni chorobowego i nie wiem co dalej.Bardzo was proszę o pomoc

U mnie było tak, że po prostu przysłali decyzję (trwało to jakieś dwa tygodnie), nikt nie przychodził. Ustawowo mają 6 tygodni na przysłanie decyzji o zasiłku.

Cyprysiowa - no nie dziwię się, że się wkurzyłaś. Jeszcze tego Ci brakowało przed porodem! Co za ignorancja ze strony tej laski, mam nadzieję, że właściciel mieszkania wyciągnie z tego konsekwencje.

Zmykam na razie na spacerem z Jasiem i mężusiem. Idziemy lepić bałwana :tak::-)

witajcie laski

Wszystkim juz rozdwojonym serdeczne GRATULUJE ...:tak:

zagadam do Was codziennie bo ciekawskie jajo ze mnie ..:-D i za kazdym razem rycze jak jakas walnieta w czerep..heheh..ale to ze szczescia ..ciesze sie rzem z Wami waszymi radosciami..i zazdroszcze maluszka ze juz lada chwila beda sie tulily do was albo juz tula sie

chyba dopiero do mnie dociera ze to juz tak na powaznie zaczynamy sie rozdwajac:szok::-D nawet mamdzisiaj taki dzien ze spokojnie mogla bym rodzic :-D ale i tak nic z tego:sorry2: a jeszcze niedawno pisalysmy ze pierwsze listopadowki sie rozdwoily:rofl2:

Dzien Dobry Kochane!!

Taaaakie wiesci, to cudownie, ze juz sie rozdwajamy. Ja moglam chodzic w ciazy jak slonica, ale teraz juz chcialabym miec swojego robaczka w domku...a jak juz czytam, ze tyle mamus juz rozdwojonych to moge i teraz!!!

Jak sie czujecie??

Renia dziekuje Ci bardzo za linki, inaczej nigdy pewnie nie znalazlabym tych watkow!!

Milego dnia dziewczynki:-):-)

witam!
Mam pytanie do dziewczyn które są na zasiłku rehabilitacyjnym. Czy byłyście wzywane na komisję lekarską i jak długo czekałyście na odpowiedz Zus-u? Ja Już miesiąc temu złożyłam papiery i do tej pory żadnych odpowiedzi a 25.11 kończy mi sie 182 dni chorobowego i nie wiem co dalej.Bardzo was proszę o pomoc

Cześć Brzuchatki :-)

darina ja też jestem na zasiłku rehabilitacyjnym i wysłałam wszystkie dokumenty do ZUSu ponad 6 tygodni wcześniej. Zasiłek zaczął mi się 26 września i niestety na czas nie dostałam decyzji-doszła jakoś w październiku. Nie wiem, jak to jest z wypłatami zasiłku, bo ja dostaję tak jak inni pracownicy mojej firmy 10-go każdego miesiąca za miesiąc poprzedni, więc zasiłek za październk dostałam 10 listopada. A co do wzywania ciężarnych przed komisję, to nigdy się z tym nie spotkałam, a pracuję w dziale personalnym :-)

Aniamanu trzymam mocno kciuki za łatwy i "bezbolesny" poród :-) Mam wrażenie, że teraz już codziennie rano będziemy miały miłe wieści z nocy.... Mam jakieś przeczucie, że urodzę w tym tygodniu :-)

Ale sie cieszę znów jestem posłąńcem dobrych wiesci, dostałąm smska od Kokusi:

" Natalka ma 3 kilo i 50 cm, urodziła się 10 po 10"

KOKUSIU, SERDECZNIE CI GRATULUJĘ, ŻYCZĘ DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I NATALCI.

reklama
Do góry