reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas ja jeszcze wczoraj planowałam, że zrobię to dzisiaj...

Ale jak to w życiu. Za chwilkę przyjedzie stolarz i będzie montował resztę kuchni, a ja się tak nadźwigałam wynosząc że ledwo siedzę.

Sawka, Anka wy dzisiaj do szpitala? Powodzenia i życzę wam szybkiego powrotu do domku:-).

reklama
Cyprysiowa, no nie wierzę, czytam o sasiadach, seksiuku a teraz ze juz urodziłaś, ale masz tempo:szok::szok::szok:
OGROMNE GRATULACJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
wracajcie szybciutko do domku

Dzisiaj w nocy zbudzilam sie, bo mi bylo jakos....mokro:szok:....Rzeczywiscie mialam troszke sluzu(bezbarwnego). Pelna nadziei wrocilam do lozka. Pomyslalam, ze trzeba sie wyspac, bo rano to bede moze zalana:-D. No i wstalam rano i wiecie co? Nic, sucha, jak po jakims wysuszeniu...Esh, chyba sie nie doczekamy z moja starsza corcia, Ola:-(

To sie nazywa urodzajny weekend !!!!!!!!!!

GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MAMUSIOM!!!!!!

No i trzymam mocno kciuki za Mamusie które są tuż-tuż rozdwojenia :-D:-D

Szczerze zazdroszcze Wam dziewczyny

Dzisiaj w nocy zbudzilam sie, bo mi bylo jakos....mokro:szok:....Rzeczywiscie mialam troszke sluzu(bezbarwnego). Pelna nadziei wrocilam do lozka. Pomyslalam, ze trzeba sie wyspac, bo rano to bede moze zalana:-D. No i wstalam rano i wiecie co? Nic, sucha, jak po jakims wysuszeniu...Esh, chyba sie nie doczekamy z moja starsza corcia, Ola:-(

pozostaje tylko cierpliwie czekać, ale pierwsza oznaka zbliąającego porodu już jest, czop powoli odchodzi w kawałku
ja też czekam bo czop odchodzil mi z soboty na niedziele a dzisiaj cisza

Madzienka a Ty kochana gdzie bedziesz rodzic??
Ja rodzilam na Krasnickiej...

Dzwoneczka ja zamierzam rodzić na Jaczewskiego:tak:ale tak jak zwykle na koniec roku jakiś remont, i ograniczone przyjecia:-(ja jednak mam nadzieję że mnie przyjmą:-)

witam jestem tu nowa grudnioweczka mam termin na 10 grudnia przygarniecie mnie do siebie:-)

Witaj!!!!!:tak:

Ewelw czekamy na wieści z usg!!!!

ksawery kamil urodził się o 7.30 po strasznych mękach wazy 3400 i 57cm .nameczylam sie strasznie

CYPRYSIOWA WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!
WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO!!!!

A wiecie że dzisiaj śniło mi się że Cyprysiowa urodziła...ale jej synio ważył 4700:-)

A tak w ogóle witajcie....

Jak myslicie zacząć już popijać herbatkę z liści malin czy dać sobie jeszcze tydzień....:szok:

Witam po trzy dniowej nieobecności;-)
Nadrobiłam zaległości nie było łatwo ale dałam rade:-)
I muszę przyznać że jestem w ogromnym szoku po tym co się tu działo przez ten weekend:szok:ale to miły szok:-)
OGROMNIASTE GRATULACJE DLA WSZYTKICH ROZDWOJONYCH MAMUSIÓW !!!!!!!!!!!!!
ciekawe ile w tym tygodniu się rozpakuje :tak:
Marzycielka córeczkę masz prześliczną:tak:

reklama
W piątek byłam na wizycie u ginekologa i malutka waży 2400g nio i uparcie nadal główką u góry,w niedzielę miałam pierwsze KTG i teraz będę miała robione już co trzy dni. 4 grudnia idę znowu na wizytę i jeżeli mała nadal będzie główką u góry(a nic nie wskazuje na jakis obrót w dół) to umawiamy się na konkretny dzień na CC:tak:o ile nic się nie wydarzy i nie będzie jej przed 4 grudnia:tak:

Do góry