reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pytia ogromniaste gratulacje kochana!!!! Haniusia prześliczna

Kokusia witaj z powrotem :-)

Marzycielko całuski dla Oliwki z okazji ukończenia 1. tygodnia życia :-)

YOKA trzymam kciuki!!!!!

Młoda20 witaj :-) Ten ból może być spowodowany uciskiem maluszka na jakiś nerw..

Dziękuję dziewczyny za rady w sprawie kupki;-)

Mała za pomocą herbatki i termometra oraz masażu brzuszka zrobiła twarda kupkę a teraz się już troszkę uspokoiła.

Dobrze , że była moja mama to przeprowadziła akcję z termometrem.
Kurcze podobno to normalne u noworodków a to takie dla nich i dla Nas mam męczące:-(

Marzycielko, normalne ale chyba tylko u maluszków dokarmianych butelką ... noworodek karmiony piersią powinien jeszcze robic kupke o konsystencji i wyglądzie jajecznicy...moje córki owszem miały zatwardzenie ale dopiero wtedy kiedy zaczęłam im podawać inne rzeczy niz pierś...wtedy najlepszym okazywał sie zwykły glicerynowy czopek, wcześniej przecięty na dwoje i masaz brzuszka...delikatne uciskanie kolankami...

Ja po raz kolejny postuluje o wątek taki bardziej prywatny, w części zamknietej gdzie będziemy mogły bardziej sie odkryć...pisac o nas samych i naszych rodzinach, mniej anonimowo...jak wiadomo sieć jest pełna oszołomów i ja na przykład mam opory, zeby pisac na wątku otwartym o sprawach intymnych takich jak seks, kolor i konsystencja upławów ect...U majówek 2006 takie wątki nazywają sie np. "majówki intymnie" lub "prywatne plotki i pogaduchy" i podobny do naszego (numerowego)"nasze numery gg"...zreszta moze kiedyś dojdzie to wielu spotkań w realu i wtedy taki watek jak znalazł :-)

reklama
Marzycielka, najwazniejsze, ze brzuszek juz nie boli...:)))

Dziewczyny macie jakis pomysl na mierzenie cisnienia bez cisniomierza??

Caly dzien spuchnieta jestem, teraz jakby jeszcze bardziej cisnienie wydaje mi sie ok choc troche mnie boli glowa a zazwyczaj mam super niskie, ale pomyslalam, ze lepiej zmierzyc...dmuchac na zimne:baffled:

Do góry