reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

:rofl2:ufffffffff wreszcie nadrobiłam - ale moja zaawansowana skleroza powoduje, że nie wiem co miałam poodpisywac :-)

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)

Misiówka ja widzę, ze Ty też masz niemal co do godziny zaplanowane kiedy możesz rodzic :-)
Ja mam teraz "zezwolenia" na terminy
- dziś ale dopiero po 16 (bo jakaś rada nadzorcza a póżniej ważne spotkania)
- jutro i w niedziele cały dzień
- w poniedziałek do 12 nie wolno!!! (ważne spotkanie) a później surowo zabronione od 17 do 19 (wykłady)

Póki co nie wiem co dalej. Plan od wtorku jeszcze mało sprecyzowany :-D

Marzycielko do boju!!! Jak Oliwka się zorientuje, że najlepiej ssac piers bo to zawsze blisko mamusi to już nie puści :-)

reklama
Zmykam dziewczynki idę po prezent dla taty, bo Andrzej mu na imię i jutro imprezka:laugh2:
U mnie na szczęście słoneczko więc chce się wyjść...odezwę się wieczorkiem....

Miejcie litość z produkcją stron:-):-p

no baaaaaaaaa..... ja od poniedziałku zaczynam intensywny seksik, i sprzatanie na święta...:p hahaha po takiej abstynencji to po pierwszym podejściu będę na porodówce:p hahaha nie wiem czy jesce pamietam jak sie to robi :-D

Moja ciotka pracuję w szpitalu na noworodkach i mówi przedwczoraj do lekarza, żeby tam był nastawiony, bo chrześnica niedługo rodzi, a lekarz do niej-na kiedy ma termin?A ciotka, że za 2 tyg.ponad, a on jej na to-NO TO TERAZ CIĄŻA DONOSZONA I RADZĘ DUŻO SEXU i się nie oszczedzac-(sprzątać,chodzić dużo, po schodach pobiegać)-bo wtedy szyjka się robi miękka i poród jest łatwiejszy:rofl2:

Kana ja tez się zastanawiam czy pamiętam:laugh2:My z Mężem to wogóle celibat od 1 maja - uwierzycie???:-p

Myszqa korzystaj z prawd zyciowych babci na przyszłosc bedzie jak znalazł:laugh2::laugh2::laugh2: Szkoda ze babcia nie moze moich ust obejrzec:rofl2:

Widze ze twoim grafikiem tez zarzadza mąz, moze ich zaskoczymy?:rofl2:

Kana Madzienka radze brac sie do roboty, czas na was:-D

:rofl2:ufffffffff wreszcie nadrobiłam - ale moja zaawansowana skleroza powoduje, że nie wiem co miałam poodpisywac :-)

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)

Jeszcze na chwilkę:sorry: musiłam to napisać

Myszqa ja uwielbiam tą twoją babcię:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

już znikam.....papapapa miłego dzionka!!!!

:rofl2:

Na pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzic :-D:rofl2: Kocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! J
Myszko babcie to masz zarabista:-D:-D przy niej chyba nie mozna byc smutnym , bo zawsze cos dowali , ze mozna boki zrywac:-D pozdrow ja ode mnie:-):-)

terminy porodu tez sobie niezle wyznaczacie dziewuszki:-D:-D pojde w Wasze slady i powiem, ze ja tylko moge rodzic miedzy 19-7 rano;-);-):-D

A ja zaczęłam pomału wypisywac kartki świąteczne,bo jest ich sporo, a nie chciałabym w zamieszaniu ktore jest nieuniknione o tym zapomniec:-) No i ide po te ananasy z puszki bo od wczoraj mi juz slina cieknie:-p

reklama
Do góry