reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie bój sie...wbrew pozorom nie jest tam tak zle...zajmą się Tobą..... przyspiesza pewnie poród i jesce chwilka i zobaczysz synusia:}}}}}}}}}}}}}}}
kana ma racje, ja milo wspominam pobyt w szpitalu tylko tesknilo mi sie za domkiem i domowym zarelkiem:-)bedzie dobrze no i wrocisz z Bartusiem do nas:-):-):-)

Trzymajcie kciuki zeby tak było
Agawar - mam pytanko - czy czujesz jakieś skurcze??? jakieś przepowiadające, czy co???
Ja nic nie czuję :(( i jestem przyłamana - bo termin blisko a tu się poród nie szykuje...
A może Wy - dziewczyny - wiecie jak to jest??????????
Czy ja muszę mieć już skurcze jakieś przepowiadające, czy coś... Czy po prostu samo przyjdzie w jednym dniu?????

Agawar głowa do góry. Napewno sobie poradzisz w szpitalu i szyko się odnajdziesz w nowej sytuacji no i do domku już pewnie wrócisz z dzidziusiem.

Cyprysiowa ja karmie zawsze z tej którą mam pełniejszą żeby nie dopuścic do jakiegoś zapalenia bo czasem to mam nawet poprzytykane kanaliki aż twarde się robi. No i mała mi poraniła troche brodawki bo ma ciężko łapac bo cycki tak przepełnione ale smaruje bepantenem i sie goi a po kilku łykach juz nie boli.

Widze że dziewczyny wyposzczone i chętnie by sie od razu na swoich facetów rzuciły. My gdzieś od września też nic no i teraz to zakaz odgórny ale juz bliżej niż dalej. A któraś się zastanawiała czy ochota na seks wraca. Bez obaw rwaca i czasami jest nawet lepiej niż przed ciążą i porodem.

Dostałam od Eager zdjęcie jej Tosi. Prześliczna!!!
Ale nie wrzucę bo nie mam u mamusi żadnego kabelka od telefonu mojego i nic nie zdziałam. :-( Musicie mi wierzyc na słowo, ze jest SŁODZIAK :-)

Agawar trzymaj się cieplutko. I nic się nie martw!!! Będzie dobrze!!!

reklama
Do góry