reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Paola szykuj sie szykuj:)))))

A z tym wozkiem to cos dluuugo, czy mi sie zdaje??

Probowalas juz zamontowac fotelik w aucie?? Zajmuje to cholerstwo troche czasu co? Z tego co pamietam to masz slalom pro tak? Z matrix car seat - dobrze pamietam??

Ja sie nikomu nie przysnilam????
Blizniaki slyszalam, ze Ty masz prorocze sny??

Dzwoneczka z jednej strony bym chciała, żeby to już, ale z drugiej jak sobie pomyslę to wolę sobie jeszcze poczekać:sorry:Oj długo, długo, ale mam nadzieję, że w końcu w poniedziałek dostanę:baffled:A nie póbowałam montować, wózek z matrix pro-a nie wiem czy to jest to samo co matrix car seat:rofl2: A Ty też slaloma masz?:tak:

reklama
Zezarlo mi suwaczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anoli kochanie ja chodze albo do poloznej albo do GP, poniewaz polozna przyjmuje tylko raz w tygodniu i wiecznie jest fully booked czasem musisz sie zapisywac z dwumiesiecznym wyprzedzeniem, wiec poszlam do gp bo cisnienie mocz i bicie serca to nie do konca skomplikowane i pomyslalam ze da rade:-):-)

A wolalam dmuchac na zimne i sprawdzic niz sie martwic:)
A ciebie polozna kiedykolwiek tu na rutynowej wizycie badala wewnetrznie ze tak spytam??

Ja chodze do połoznej ale tez zawsze wczesniej musze bookowac wizyte i jak byly co miesiac to bylo oki, ale teraz co dwa tygodnie, wiec ona tez ma full booked:baffled: Wysłała mnie więc do Kingsbrook Children's Centres, tam tez są połozne. Bylam bardzo zadowolona z ostatniej wizyty choc przyznam wolałabym zeby tamta prowadził mnie do końca:tak: A i nigdy mnie nie badała ginekologicznie, zastanawiam sie czy jak przenosze to zrobi mi masaż szyjki:baffled: chyba spytam sie teraz:tak:

Gratuluje wszystmim rozpakowanym mamusiom, już się pogubiłem kto urodził, ale wszystkim zazdroszcze :-D:-):-):-)
My jutro z Kluską na KTG idziemy zobaczymy jak tam sie Zosieńka miewa :-)

Klusek jak wejdziesz na liste grudnióweczek tam masz jakie juz rozpakowane...Cyprysiowa ładnie nam to wszystko poprzestawiała,ze od razu widac:}

Jak na razie to lekarz mnie opierdzielił, ze za dużo przytyłam, a ja na to , ze mam obrzeki i to pewnie tez to. A on jeszcze bardziej na mnie ruszył. ....dupek

reklama
Do góry