reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewuszki ustawiacie sobie to imie tak jak chcecie,zeby wygladało;;;;
=> potem kopiujecie ten link pod napisem BBCode for Forums
=>
wchodzicie w ustawienia ,potem edytuj sygnature i wklejacie tamten link w to okienko jakbyscie chciały cos pisac....
=> potem klikacie na dole podgląd sygnatury i wam sie pokaze czy wyszło czy nie....

Pytia Witamy spowrotem na forum, już nie jako brzuchatkę dwupakową :-D:-D:-D, tylko każdą Was z osobna :-):-):-).

Jak tylko znajdziesz czas, to zapodaj:-):-) więcej zdjęć Hani :-), bo po tym jednym mam ciągle niedosyt ;-) taką masz śliczną córeczkę :-):-):-):-)

Landryneczka w Polsce po zewnatrzoponowym lezy sie chyba ok 12 godzin, tutaj w UK wstajesz jak juz dajesz rade. Jesli chodzi o komplikacje itd to wszystko ma swoje plusy i minusy, ale mysle ze Eager najlepiej zorientowana z nas wszystkich:-)

Mniam pieczarkowa robie z mnostwem warzyw!! I na saletke warzywna tez mnie wzielo ale za to zgaga daje we znaki:eek:

Mamusie juz po porodzie: Czy Was tez kilka dni przed bolal brzuch na dole??

Ja nie mam skurczy - chyba, ze o nich nie wiem, a brzuch i kregoslup to juz mnie 2 dzien napitala i nie wiem od czego, czasem jeszcze mlody mi przysunie i tak mi oczy wykreca, ze automatycznie mi sie zez prostuje, tez tak mialyscie?? :eek::eek:

dzwoneczka ja juz od kilku dni czuje ból w podbrzuszu jak na okres i mam nadzieje ze to sie tak zaczyna. Dzis doszedl jeszcze różowy śluz...zwariuje chyba od tego czekania:rofl2:

reklama
Dziewczyny, a ja się właśnie dowiedziałam, ze szpital, w którym chciałam rodzić od samego poczatku, będzie zamknięty przez cały następny tydzień :szok::szok::szok:
Już naprawdę nie wiem, co mam robić-nie znam innych szpitali w Łodzi, nie widziałam bloków porodowych....Załamałam się i chce mi się ryczeć :sad::sad::sad: Myślałam, że najpóźniej w poniedziałek będzie można tam rodzić, ale następnego tygodnia to ja już raczej nie wytrzymam, zwłaszcza że w poniedziałek mój ginekolog ma mi jakoś pomóc w rozpoczęciu akcji porodowej....

Do góry