reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzwoneczka no mam nadzieje, ale chcialabym zeby moj m zdązyl jeszcze w poniedzialek kamere kupic, a potem to juz moge prosto ze sklepu jechac:-D

Ciekawe co u Misiówki jak sie nie odezwie to jutro z rana skrobne do niej smska:-)

blizniaki oczywiscie pozdrowienia dla Ani, niech szybko zdrowi wracaja do domku:-)

Agacia super ze do nas wróciłas. Wszystkie z niecierpliwoscia czekamy na relacje rozpakowanych:tak:

reklama
Patrysia glowa do gory, poszukaj w sieci, albo zadzwon do szpitala i dowiedz sie gdzie przekierowuja pacjentki...abo zapytaj gina co by ci doradzil! Wyjscie zawsze jest a oddzialy poloznicze wszedzie sa podobne - wybierz tylko taki, gdzie jest oddzial dla noworodkow, gdyby sie okazalo ze jest taka potrzeba. NAPEWNO WSZYSTKO SIE DOBRZE SKONCZY:-):-) Daj znac czego sie dowiedzialas, trzymam kciuki.

Dzięki za wsparcie :-)
W poniedziałek mam wizytęu ginekologa, to z nim pogadam. Najprawdopodobniej wybiorę największy szpital w Łodzi czyli CZMP. Ale boję się tego wszystkiego, bo nie wiem do końca co ze sobą zabrać do tego szpitala, jakie warunki tam panują, jaki pracuje personel, za co się płaci a za co nie, jak wygląda porodówka itd..... I nie wiem czy zdążę się tego dowiedzieć :no: Poza tym to bardzo daleko od miejsca, w którym mieszkam (bo mieszkam poza Łodzią....) i nie wiem, czy zdążę dojechać :-(

Paola mozesz brac Paracetamol on ma rozne nazwy handlowe miedzy innymi apap, no chyba ze masz uczulenie, bo jesli to nie polecam:))))

Tez mam slalom pro, a matrix to fotelik ktory sie rozklada na lezaco, wiem chyba obie mowimy o tym samym:))))

Dzwoneczka dzięki-wzięłam APAP i ból przeszedł-to jednak ja nie mam rozkłdanego fotelika na leżąco-jest rozkładany tylko pod 2 kątami-bo dodatkowo mam gondolę, a ztego co się orientuję ten fotelik zastępował gondolę:happy:

Właśnie też nie słychać Misiówki-czyżby coś się ruszyło u niej:rofl2:

Agacia wybaczę Ci, że nie zaczekałaś z porodem jak pokażesz swojego Skarba:-p

xpatrysiax nie bój się zdążysz do szpitala;-)

Agaciu, witaj spowrotem i pisz jak najczęściej

Przekazuję wszystkim mamuśkom pozdrowienia od Ani, niestety ona jeszcze cały czas z synkiem w szpitalu, Mały jest naświetlany i ma mieć robione jeszcze jakieś wyniki.

Ojej, ale Ania w tym szpitalu się nabędzie:baffled:

A ja Wam powiem, że dzisiaj mogę rodzić - tak jakoś mi się CHCĘ:rofl2: Właśnie sobie jem rodzynki w czekoladzie i mam ochotę na colkę-ale tylko taką w puszce bo dla mnie najlepsza:-p Choć powiem, ze popołudniu listonosz przyszedł i musiałam zapłacić 2000 zł.bo OC za samochód się kończy....brrr:wściekła/y:....ale na humorek nie narzekam;-)I teraz najchetniej bym poprzytulała się do mojej Kruszynki-a wierci sie w brzuchu, że hej:-)

Zupka juz gotowa mniam pysznosci...:)))

Landryneczka a powiedz ten italiano, to wedlug Ciebie trudny jezyk?? Chcialabym sie zapisac od stycznia bo mam sentyment, ale sama nie jestem pewna potem za rok hiszpanski, zeby poszlo hurtem.

Co radzisz??
co ci moge poradzic... z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie jest trudnym jezykiem ja juz po miesiacu bycia we wloszech gadalam po wlosku ale wiesz inaczej kurs a inaczej obcowanie codziennie z jezykiem.
ale zawsze ci moge pomoc:)) jak masz jakies pytania wiesz gdzie mnie szukac:))
mnie ten jezyk sie bardzo podoba
buziaki
ale nie jest trudnym jezykiem szybko sobie poradzisz.

reklama
no ja znikam mezulek wreszcie z pracy wraca... trzeba kolecyjke naszykowac...mamy tu wielka nawalnice sztorm na morzu!!!! pogoda paskudna pada deszcz jak nie wiem co.
dobranoc kochane brzuchatki
Ps.pojadlam wlasnie kiwi i maly podskakuje ze hej!!! bede miala nocke zdaje mi sie:))

Do góry