reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja dziś zoobmie razy 2 :szok: Mała nie dała nam pospać. Obudziła się 3,35 i szalała a potem to nie wiem co się działo , wiem że strasznie mnie gryzła w sutek i nie była wcale głodna bo cycki znowu mam pełne. Wczoraj o 22 opróżniła co prawda jednego bo już nie mogłam wytrzymać i spała 4 godzinki ale potem to już było tylko gorzej.
Włączyłam jej teraz bajkę bo wierciła się po łóżeczku jak szalona - jakby miała normalnie ADHD

reklama
Cisowianka. to dziewczyna, która najpierw miała trojaczki, potem bliźniaki,a nasatępnie nie ma dzieci wcale. Została przez admina zbanowana.
.
Cisowianka tez byla kiedys na innym forum gdzie ja jestesm stala bywalczynia Szybka ja rogryzlysmy i ona zostala zbanowana. Pozniej zalozywla swoje forum ale nikt tam nie zagladal. Duzo bylo takich dziewczyn Tzn byla jeszcze jedna pod roznymi nickami. Aneczka Anusienka ella .. no i je trudno bylo zablkowoac bo mialy net z neostrady a tyam jest zmienne IP noo i jeszcze Kaludioa ktora notorycznie byla w ciazy i notorycznie tracila ja.

QWuitam Ja dzisiaj nawet wyspana. Wojtek obudzil sie tylko raz ok 3 . Dzisiaj mam troskze roboty ale to juz mneijsza czesc bo wczoraj pomylam okna Oj dumna z suiebie bylam Pewnie amm przyplyw energii przed @.

Witam o poranku:-) U nas nocka OK. Kuba tylko raz się obudził ok. 24 i potem o 7.30. Także nocka do udanych nalezy. Teraz Kuba leży sobie na brzuszku i się bawi a ja popijam kawkę i czytam BB:-D

Kasiu mam nadzieję że Olunia da Ci się w końcu wyspać.

Zastanawiam się jaki cel mają tacy ludzie jak np. Cisowianka. po co udawać, wymyślać.

Daruuunia jaki wax kochana doradz mi bo mam zniszczone wloski od rozjasniacza,ja mam ponoc super odzywke i tez trzymam dlugo(do 1.5h)ale wax kojarzy mi sie tylko z depilacja hihi zartuje oczywiscie powiedz moja droga moze masz jakies cudko na te moje marne wlosieta:-D

Ja mam wax normalny- przeciw wypadaniu włosów, na włoy zniszczone itp. ale jest w aptece też wax do włosów blond :tak: także ja polecam, bo jest niedrogi- a jak dla mnie działa cuda!!!

Kasiau ja mam ADHD ;-) mam nadzijeję że Ola da Ci w dzień odpocząc :tak:

Co do tej Cisowianki i innych podszywaczy- to pewnie to ludzie, którzy mają coś z głową... nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie :baffled:

Witajcie Kochane!!! Nocka u nas ok, Bart spał od 21 do 7:30, wypił flache, cyca i ucina sobie drzemkę, Ł odsypia bo przyszedł z roboty, a ja z kawką u cioteczek ;-)
Głuszku jak byś miała czas to napisz coś o tych basenach- ja rozmawiałam z instuktorką z Rydygiera i ma mi dac znac kiedy mam przyjsc, ale najgorsze jest to że tylko jeden rodzic może wejsc :baffled:

Witajcie o pranku
Nasza nocka taka sobie :-(Nadia marudziła, obudziła się przed 1 a pozniej :-(po4 i po 6. Ja nie rozumiem jak to dziala, była mniejsza to przesypiala cale nocki a teraz budzi się...Fabiol też kaszlał:confused2:
Nadia zasnęła i przeglądam sobie BB zajadając sie sucharami ...:-p

hej u nas nocka ok Mikołaj spał grzecznie :tak:.
A co do tej cisowianki to miała jeszcze laska dwa konta na naszej klasie , moim zdaniem nie miała po prostu ci dziewczyna robić i pisała głupoty :baffled:.
Jeszcze troszkę poprzytulam Mikołaja i ide do pracy :-(

witam o poranku;-)

u mnie nocka nawet nawet młody obudził się dopiero ok 6.00 i oczywiście od tej pory jestem na nogach:baffled:
załamałyście mnie tymi wiadomościami o nk:szok: szok co debile wyrabiają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: spaczone chore istoty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mam galerie po blokowaną co za czasy że matka nawet swoimi pociechami nie może się pochwalić światu bo jakiś idiota może to wykorzystać!:angry::crazy:

magdziarko z tą pupą to nieciekawa sprawa:baffled: ja miałam tak z Karolem z resztą on do tej pory się odparza mimo że pampersa na dupsku nie ma już od ponad roku:baffled: u nas działała maść robiona na receptę wiem że taką w szpitalach też dają więc porozmawiaj może z lekarką to coś ci przepisze....
do tego mączka ziemniaczana zero chusteczek nawilżanych tylko woda i mydełko, i nadmanganian potasu.... buziaczki dla Antka!!

Jolciu bidulko mi również jest smutno jak zostawiam chłopców ale co zrobić pracować trzeba....

Kasiu Oli chyba ząbki tak dokuczają:sorry: trzymam kciuki by dała ci troszku spokoju:tak:

Hej mamusie.
Mało piszę (staram się Was nie zanudzać i nie marudzić :sorry: bo u nas ciągle to samo :baffled: a nocki koszmarne, bo pobudki co 1,5 h... no i wney do pisania brak), ale na bieżąco czytam :tak:

Zdrówka chorującym, przespanych nocek u ząbkujących :-)

Ja galerię na nk też mam od jakiegoś czasu zablokowaną i do tego weryfikuje liste znajomych :tak:

reklama
Hej dziewczyny!
U nas nocka do bani jestem niewyspana. Jasiek wstawał o 24 potem o 2. 4 i o 5.45 już nie chciał spać mimo, że zjadł 130 ml kaszki na wieczór (co jest sukcesem bo jeszcze tydzień temu jadł połowę tego) to i tak głodomorek ssał w nocy jak szalony :-D
ile bym dała żeby zasypiał o 21 i wstawał o 7 :szok: Agusia tylko pozazdrościć :tak:
Ja wykasowałam zdjęcia Jasia bo jakoś nie mam już zaufania do tego forum mimo blokady :tak:
Magdziarko mi na odpażenia pomógł też Alantan w maści :tak: życzę żeby Antoś szybko wrócił do zdrowia kochana :-)
Magdalenkakol mycie okien? U nas wczoraj tak wiało, że szok :szok: poza tym pogoda do bani szaro, buro za oknem :tak: ale podziwiam Twoją energię :tak:
Kasiau może Ola pośpi w dzień to i Ty odpoczniesz :tak: życzę żeby się poprawiła
Mata tobie również tego życzę :tak: bidulko wykończysz się nam kochana :-(

Do góry