daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lilianka po takim dniu aktywnym życzę spokoju!!! Mam nadzijeję że i Fabian się wyśpi!
Dziewczyny o co chodzi z tą cisowianką- bo nie pamiętam?
Dziewczyny o co chodzi z tą cisowianką- bo nie pamiętam?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no w sumie dobrze zrobiłaś NK jest dla nas. A jak ktoś się do nas znajomy odezwie i chce zobaczyć naszą rodzinke to można wymienić się mailami i wysłać zdjęcia przez maila.Ja usunęłam wszystkie zdjęcia Jasia (pewnie już ktoś się do nich dobrał ale już ich nie ma i więcej nie będzie) zostawiłąm tylko jedno jak mam go na rękachszok z tymi profilami ale chyba usunięto je bo nie mogłam wejść
a dopiero głowę spłukałam
2,5 godziny trzymałam wax na głowie 
:-)
. Jakiś taki zwariowany dzień. Te artykuły o nk...szok. Miałam tylko dwa zdjęcia Krzysia w swoim profilu, już wykasowałam. Na BB też nie będę zamieszczać jego zdjęć na ogólnodostępnych wątkach. Aż mi się niedobrze robi, jak pomyślę, że są tacy ludzie
.Daruuunia jaki wax kochana doradz mi bo mam zniszczone wloski od rozjasniacza,ja mam ponoc super odzywke i tez trzymam dlugo(do 1.5h)ale wax kojarzy mi sie tylko z depilacja hihi zartuje oczywiscie powiedz moja droga moze masz jakies cudko na te moje marne wlosietaLecę już do łóżka- zapomiałam że jeszcze film miałam oglądaca dopiero głowę spłukałam
2,5 godziny trzymałam wax na głowie
:-)
słodkich snuufff![]()

Jak dla mnie to przesada. Ale to moje zdanie. Szczerze przyznam, że nawet nie pomyślałabym, że ktoś może skopiować zdjęcia z N-K