kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Wg mego lekarza to wcale nie musi być czkawka. Ja także takie serie odczuwam w dole brzucha nad samym pęcherzem - z tym że w tym miejscu u mnie są małej posladki a główka pod żebrami 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nam wczoraj w szkole rodzenia pani specjalistka od rozwoju psychomotorycznego mówiła, że czasem noworodki i niemowlęta potrafią mieć czkawkę wtedy, kiedy coś im nie pasuje i w ten sposób próbują zwrócić na siebie uwagę. Mogą kichać, prychać, kasłać lub właśnie mieć czkawkę. I jest to próba systemu nerwowego uzyskania dodatkowej opieki rodziców.Młoda też ma czkawkę bardzo często, ciekawa jestem jak to sie ma do życia poza brzuszkiem, potem dzieciaczki też mają czkawkę tak gęsto????![]()
Tylko mnie bierze szlag jak czytam nazwe tego watku? Cudowne uczucie..
Coraz mniej cudowne sie zrobilo, hehe
No nie!! jeszcze o tym nie słyszałam, poważnie mówicie???? Oby nie chrapało tak po urodzeniu, bo rodzice spac nie będą mogliOd dzis mam nowe doswiadczenie. Nie mama pojecia co sie działo w moim brzuszku a le jak w nocy stałam susiu to słaszałam wyrażne chrapanie w brzuszku.