reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starające się 2008

Cześć dziewczynki!!
Marta26 gratuluję naprawdę się cieszę... łapie te fluidki łapie!
U mnie chyba nic z tego nic a nic nie czuję... wczoraj na wieczór miałam male zatrucie takie są skutki jedzenia na mieście... dziś już lepiej! pozdrawiam!

reklama
:-D
Pewnie znowu zapisze clo. Dziś idę na usg to zobaczymy czy trochę podrosły pęcherzyki.......jakoś jestem smutna. Przykro mi się robi bo mieliśmy spędzić święta w trójeczę :sad:
Dziś idę na usg i może będą wyniki tej chlamydii i pewnie dostanę dziś antybiotyk no ale muszę się wyleczyć. Przepraszam za zasmucanie.

/
Kinguś kochana!!!! głowa do góry sloneczko-nie smutaskuj sie!!!!:no:
mam nadzieję, ze na usg pecherzyki będą duze jak trzeba i szybko bedziesz mogla zaczac staranka.
A co to historia z tą chlamydią.... juz gdzies ta nazwę slyszalam wczesniej....skad się taka bakteria przyplątuje?
Ale póki jeszcze nie masz wyników nie martw się na zapas kochana...moze nie masz tej bakterii i wszystko jest w porządku. Wiem, ze liczyłaś na fasolkę w tym roku i taka smutna rzecz się stała..., ale moze jeszcze jest szansa na bycie w 3 na swięta:tak: Nie wolno Ci sie poddawac i staraj sie nie rozmyślac o tym co sie stało, jesteś taka silna dziewczyna i musisz tą siłe wykorzystac teraz i spozytkowac w nowych starankach...przytulam mocno i czekam na wiesci jak wrócisz od doktora-daj nam koniecznie znać!
Buziaki!!!

Tikanisku-a Ty jak tam po wizycie???

Katastrofaxxx-dawaj tu zaraz szybko znac co u Ciebie??? jak z tym ginekologiem, masz kontakt?

Gemini...bo nie wiem czy mam sie robic na bóstwo na jutro czy też moge odpuscić;-):-D

Sisi-piesio juz sie pojawil...ale suwaczka nadal nie widze, to twoj taki kochany zwierzaczek??? (bo bocian naturalnie w moim avatarku to nie moj:-))) ale sama go sfotografowalam, hehe)

Agniesiak85-to w takim raziem-razem do dziela!!! ja mam dni plodne za kilka dni, ale tak jak Ty zaczyam staranka w tym miesiacu! Oby nam się poszczescislo!!! No ja tez marzę o synku...mój mąz równiez i jak sie kiedyś uda to chyba bedzie Franio:-) a dziewczynka...sama nie wiem, moze Marysia po babci, albo Julia...mam sentyment do dawnych imion:-))) no albo po mojej mamie Izabela...

Niuna27-bez sensu ze nie ma sznas zna leczenie zanim rok nie minie.ale co poradzimy??? Nie poddawajcie sie, a nuż sie uda przed uplywem roku i dodatkowe badania beda zbędne! Powodzenia! PS. Rozbawiłas mnie tym tekstem o zołnierzykach...

Martyna222-nie ma @ to jest nadzieja, czekaj co się okaze i nie poddawaj się!!!! Sciskam za ciebie!

Buziaki dla pozostalych stałych i niestałych bywalczyń forum!
Zmykam prasowac, zapuścilam na dvd MammaMia i wlasnie rozwesela mnie "chiquitita" ABBY.... polecam Wam gorąco -i film i wyspę Skopolos:-)))
no dobra - uciekam...ale i tak was tu podgladam non-stop:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Kinguś kochana!!!! głowa do góry sloneczko-nie smutaskuj sie!!!!:no:
mam nadzieję, ze na usg pecherzyki będą duze jak trzeba i szybko bedziesz mogla zaczac staranka.
A co to historia z tą chlamydią.... juz gdzies ta nazwę slyszalam wczesniej....skad się taka bakteria przyplątuje?
Ale póki jeszcze nie masz wyników nie martw się na zapas kochana...moze nie masz tej bakterii i wszystko jest w porządku. Wiem, ze liczyłaś na fasolkę w tym roku i taka smutna rzecz się stała..., ale moze jeszcze jest szansa na bycie w 3 na swięta:tak: Nie wolno Ci sie poddawac i staraj sie nie rozmyślac o tym co sie stało, jesteś taka silna dziewczyna i musisz tą siłe wykorzystac teraz i spozytkowac w nowych starankach...przytulam mocno i czekam na wiesci jak wrócisz od doktora-daj nam koniecznie znać!
Buziaki!!!
Dzięki. Jakiś mam taki podły humorek.
Postaram się napisać po wizycie u ginki.
Co do chlamydii to nie mam pojęcia skąd się bierze. Mój M robił badanie nasienia i wyszło mu, że ma więcej leukocytów co oznacza jakąś bakterię androlog podejrzewa chlamydię. M dostał antybiotyk i pewnie ja też dostanę.

mam małe pytanko kiedy piersi zaczynają boleć jak jest ciąża?
To bardzo indywidualna sprawa. Mnie bolały przed terminem @.

Martyna roznie czasem bola juz od owulacji czasem znacznie pozniej w 6-8 tyg,czasem niemaja tego bolu,Kazdy organium inny.
U mnie brak jakich kolwiek zmian w piersiach,a niby jest prawdpodobienstwo ciazy .

reklama
Do góry