reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marzec 2009

Truda napewno poradzisz sobie z dwojeczka dzieciaczkow:-) Kuba juz nie jest malym chlopcem,chociaz wiem ze jemu tez musisz poswiecc duzo swojej uwagi,daz rade bo wiem ze jestes silna.
ja nadal w lozku nawet nie jadlam sniadania,cholera na nic nie mam ochoty tylko bym lezala.Wczoraj troszke przegielam ze sprzataniem i mnie plecki bola,i biodra nie moge sie ruszyc na lozku Masakra!!!!

reklama
Truda23heh skąś to znam mnie tez wszystko męczy juz miewam dni kiedy czuje sie jak na początku ciązy :( chciala bym juz miec to za sobą dzidzie mieć i wogle nie czuc się jak klocek

Tak to juz z nami jest raz sie smiejemy do łez a raz smucimy i martwimy to chyba normalne a ostatnio coraz częsciej sobie myslę jak dam rade sama jak urodzi sie maleństwo, no niby mąż przyjedzie ale na 2 tygodnie więc co to jest do lipca będę sama z 2 dzieci do tego komunia w maju no i jak zaczynam mysleć to.....a lepiej nie mysle :baffled:

cześć dziewczynki !!!
wpadłam sie przywitać bo się nudzę sama w domku za niedługo ma przyjechać moja psiapsióła z mężem to sobie troszke poplotkuje :tak::-p bo umieram z nudów nawet dzidzia dzisiaj jest leniwa i mało co się rusza...
dzisiaj kolezanka wysłała mi zdjęcie swojej niuniu wczoraj urodziła córcie taki prezent jej mikołaj przyniósł jest śliczna i też powiem wam szczerze że chciałabym mieć poród za sobą i zobaczyć tą kruszynkę :blink:
dzisiaj do poludnia byłam u męża bratowej dała mi całą torbę ciuszków dla dzidzi piękne sukienusie i różowe kurteczki i kombinezonik tylko teraz pytanie czy będę miała córcie mam nadzieję że w piątek się dowiem bo mam mieć robione usg...:confused::happy: noi ciekawe co z moim układem moczowym dalej jestem na antybiotyku ale już nie boli tak jak ostatnio...:-:)baffled:

Czesc dziewczynki!
Nie odzywałam się tak długo bo zajęłam sie dokańczaniem mojej pracy inzynierskiej!! jutro wizyta u promotorki, kilka małych mam nadzieję poprawek i powinno być OK!! może obrona w styczniu czy w lutym. Jak sie uda to może i początek stycznia?? ehh zobaczymy.. Najwazniejsze aby do świąt ja zdac.. matko jak ja będe sie bronila w styczniu z takim wielkim brzuchem!!

A tak poza tym to bylismy w sobotę na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia- polecam każdemu kto może chodzić. Dużo ciekawych i przydatnych rzeczy..Za tydzień będzie poród omawiany, bo to to bylo dopiero takie wstępne spotkanie.
Poza tym malowaliśmy dzidziusia na moim brzuszku, mąż wyczuwał główke i dupeczke, a potem właśnie malowanko;-) Zdecydowaliśmy tez o imieniu dla naszego synka i bedzie jednak Oliwier, choć miał być Krzyś...:tak:
Na szkole rodzenia pani połozna powiedziała że moge mieć przesunięcie w terminie , i urodzic jednak wcześniej bo mam bardzo wysoko górę macicy, tak pod same żebra..;-) ciekaweee...
Ogolnie tym które mają taką mozliwość polecam szkołe rodzenia:tak:

Dobra pozdrawiam was wszystkie bo musze lecieć do meża pomóc mu zrobić placki ziemniaczane, a potem jeszcze ta praca inzynierska..

Buziaczki dla Was Kochane.

Witam marcóweczki!

Wpadłam do Was się pożegnać i życzyć bezproblemowego dalszego przebiegu ciąży i szczęśliwych rozwiązań:tak:

pozdrawiam

reklama
Dziewczyny nidzie nie wybywam, poprostu nie będe wam zaśmiecać forum swoimi głupimi postami.

Po raz kolejny mężuś mi uświadomił że jestem sama jak palec i nikt nigdy mnie nie polubi nawet internet nic mi nie da i nikt nigdy mi ni pomorze bo mnie sie nie da lubić i ma racje nie nadaje sie do ludzi. Ale nie chce pisac dalej o moich problemach:tak: Naprawde życze Wam wszystkiego dobrego i szczęścia bo należy się Wam jesteście wspaniałe i zasługujecie na wszystko co najlepsze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry