Czesc dziewczynki!
Nie odzywałam się tak długo bo zajęłam sie dokańczaniem mojej pracy inzynierskiej!! jutro wizyta u promotorki, kilka małych mam nadzieję poprawek i powinno być OK!! może obrona w styczniu czy w lutym. Jak sie uda to może i początek stycznia?? ehh zobaczymy.. Najwazniejsze aby do świąt ja zdac.. matko jak ja będe sie bronila w styczniu z takim wielkim brzuchem!!
A tak poza tym to bylismy w sobotę na pierwszych zajęciach szkoły rodzenia- polecam każdemu kto może chodzić. Dużo ciekawych i przydatnych rzeczy..Za tydzień będzie poród omawiany, bo to to bylo dopiero takie wstępne spotkanie.
Poza tym malowaliśmy dzidziusia na moim brzuszku, mąż wyczuwał główke i dupeczke, a potem właśnie malowanko;-) Zdecydowaliśmy tez o imieniu dla naszego synka i bedzie jednak Oliwier, choć miał być Krzyś...

Na szkole rodzenia pani połozna powiedziała że moge mieć przesunięcie w terminie , i urodzic jednak wcześniej bo mam bardzo wysoko górę macicy, tak pod same żebra..;-) ciekaweee...
Ogolnie tym które mają taką mozliwość polecam szkołe rodzenia
Dobra pozdrawiam was wszystkie bo musze lecieć do meża pomóc mu zrobić placki ziemniaczane, a potem jeszcze ta praca inzynierska..
Buziaczki dla Was Kochane.