reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Ja tez poprosze ksiazeczke o planowaniu plci dziecka :-)

Katastrofexxx- Jestesmy z Toba.

Tikanis- No kochana wkoncu odpoczniesz, super :-D tez juz bym chciala sobie poleniuchowac z brzuszkiem :zawstydzona/y:

Kingus ( Beatko ) kochana przeslij mi swoj numer komorki na privie, skontaktuje sie z Toba smsami i omowimy swoje sprawy (ziolkowe) :tak:;-)

Milego dnia kochane, mykam do pracy.....

Kochana wyślij mi na PM meila, to prześlę:-p:tak::-D
Lekarz pozwolił, a nawet zalecił spacery... tylko gdzie tu łazić samej?:confused:
Mój tez padnięty wraca z pracy, coś tam porobi, lub obejrzymy coś na kompie i ja idę spac... W gruncie rzeczy nie mamy dla siebie nic a nic czasu, a o spacerach nie wspomnę...:-( zwłaszcza teraz, gdy jakies grypsko znów Go złapało...:-(

ide sie polozyc, bo cos glowka mnie juz boli od kompa...

Spaceruj, spaceruj. Gdzie łazic? :confused:Wszędzie:-D Przejdź się po parku zajrzyj do sklepu..:happy: Pozdrawiam!

Kochane powiedzcie mi... kiedy kłuje w jednym z boków (pewnie jajnik) to czas by się przytulac bo to sa wtedy dni płodne, tak? I mam szansę na Tomusia?:confused::blink:

reklama
Agniesik ja was caly czas czytam a jak niemam czasu pogadac to siedze potem i czytam czasem sie gubie co i jak ale jakos to da sie ogarnac ...czasem sie wypadnie z watku ale to nic juz nie moge sie doczekac 16:)

Cieszę się bardzo sisi:-D
A ja sobie siedzę i wyszywam pięknego misia półkrzyżykiem na kanwie. Jest śliczny:laugh2:Polecam wszystkim przyszłym mamusiom wyszywanie:tak::happy: Można piękne obrazeczki wytworzyc dla swojej pociechy:laugh2:
No ja jeszcze nawet w ciąży nie jestem ale już wyszywam:-p:happy:

Cześć dziewczyny!
Słyszałam,że to najfajniejsze forum i dlatego do Was zajrzałam.
Mam taki "problem". W maju poroniłam niestety pierwszą ciążę. Teraz znowu się staramy o dzidziusia,ale co miesiąc to samo. Wczoraj moja Przyjaciółka wyciągnęła mnie do lekarza ponieważ spóźnia mi się @. Dopiero 5 dni,ale jednak. Lekarz zrobił mi usg i okazało się,że jest pęcherzyk. Na razie jest pusty,ale nie to mnie martwi ponieważ tak jest na początku. Powiedział mi,że mam jajniki wielopęcherzykowe. Co to oznacza? Czy pęcherzyk może oznaczać coś innego niż ciążę? Test wychodzi ciągle negatywny.

Marcia26- nie ma za co, a co do twoich badanek ja nie mialam zleconych tych badan,,, hmm moze spytaj lekarza czemu ci je zlecil przy nastepnej wizycie..powodzenia
katastrofaxx- nie doluj sie kochana ja nieraz czytalam ze kobiety byly w ciazy pozamacicznej i urodzily zdrowe dzieci.. moze nie do konca bedzie tak zle.. trzymam kciuki aby bylo wszytsko ok albo zeby sie skonczylo ok
lilu, kropeczka- leniu****e sobie i czuje sie z tym swetnie,, luz psychiczny,, i wkoncu moge ekserymentowac w kuchni z czego zadowolony jest moj mezus

Kropeczko to fru do lozeczka robic bejbika:rofl2::-D heh mnie dzis glowa peka:szok: mam ochote wziosc cos przeciwbolowego ale nie wiem czy moge bo jak to ciaza to lepiej nie:confused: wienc bede sie dzis tak juz meczyc ehh a o 16 jazdy nie jezdzilam juz 4 misiace tyle sie u nas na egzamin czeka wienc ciekawe jak mi dzis pojdzie czy nie zapomnialam jak sie jezdzi:nerd:ale grunt to byc dobrej mysli kochane:-D

Kropciu a moze te testy to jakies niewiarygodne sa aja jak mam owukke to zawsze mnie ktorys jajnik boli...

Sisi-no nie wiem, ale mam te II tylko nie sa identyczne, ale baaardzo zblizone, mam nadzieje, ze to to, tymbardziej, ze sie sluzik pojawil i ten boooool, okropnie mnie boli, siedze zwinieta, wstac nie moge, lewy jajnik...:wściekła/y:
No jak tylko Mąz wroci to zaraz go do lozeczka zaciagne, ale wczesnie nakarmie, zeby silę mial:-D:-D:-D
A Ty uwazaj tam na slupki i przechodniów jak już dopadniesz kólka:tak:...i powodzenia na tesciku!!!!

ja chodzę z Wiką....a na zakupowe szaleństwo z koleżankami :-)..ostatnio się wybrałam wieczorkiem do włoskiej kanjpki na pizzę picante .....

a co do płci..to ja zupełnie nie wiem co tym razem wyjdzie, bo testy owu wychodziły blade ale niby owu miałam mieć w 15-16dc...bo mnie podbrzusze bolało w 14dc...i niby w 14dc były najmocniejsze z tych słabych kresek......a staranka były w 17dc....

Pixelko-super, ze masz motywacje i chęc do spacerków...zreszta mając małą Wike z domu musisz wychodzić siłą rzeczy na spacerki z nią...a to tylko wyjdzie Ci i fasolce na zdrowie:tak:A wieczór z kolezankami to najlepszy sposób na zlosci, humorki, smutki i zabicie czasu;-):-);-)
Kochanie-doczytalam co pisalaś o tych slabych testach owu...ze mialaś blade kreski a i tak jest fasolka, czyli owulacja jest nawet wtedy...:zawstydzona/y: a ja myślalam ze muszą byc -jak w instrukcji - 2 silne krechy albo jedna silniejsza (testowa) od drugiej....czyli ze ja mialam teżowulkę w listopadzie???:szok: no to już sama nie wiem jak z tymi testami....:no:

A z tego co piszesz to chyba synek się szykuje- zgodnie z tą ksiazeczką jaką mam od Agniesiak...to chyba chlopiec, bo dziewczynka to przytulanka raczej na kilka dni przed owulką i potem już nie:-)

oj, oj... trzeba było wczoraj już serduszkować :tak: już przy słabszej ale widocznej drugiej kreseczce :tak: a może to bóle owu, ale przed owu więc wieczorkiem nie odpuszczaj......:tak:

No już dzisiaj nie odpuszcze...a wczoraj wolalam poczekać az się te kreski umocnią...tymbardziej ze mnie się marzy maly Franio:-):-D:-)
Cholercia i sam juz nie wiem jak z tą owulacją.... wieczorkiem zrobię jeszcze raz tescik...i oczywiście meza zaciągne do łozeczka jak wróci:-D

[
Kochane powiedzcie mi... kiedy kłuje w jednym z boków (pewnie jajnik) to czas by się przytulac bo to sa wtedy dni płodne, tak? I mam szansę na Tomusia?:confused::blink:

No podobno tak...a masz klocie? bo ja się zwijamz bólu po lewej stronie-to co Aguś - dzialamy razem??? :-)

Katastrofaxxx-wrócilas kochanie????

w.kropeczko- na razie nie mam bo okres mi sie zbliża. Mam nieregularne cykle, ale właśnie zawsze mnie kłuje i nie wiedziałam czemu:zawstydzona/y::-p czyli jak po @ będzie mnie kłuc to znaczy, że mamy do wyrka wskoczyc?:happy:

reklama
witam wszystkie dziewczyny!!!
Katastrofa będzie dobrze wszyscy jesteśmy z tobą, kochana może to nic złego oby tak było!!!
Sisi86 widzę ze z ciebie to szybka dziewczyny, dobrze że @ nie ma oby tak dalej!
Agniesiak85 widzę że nie możesz się już doczekać staranek oby szybko się udało!!
pozdrawiam też resztę dziewczyn Marcie26,Tikanis,Kinge85 i wszystkie inne o których nie napisałam.
Martynko222-a @ u ciebie jest??? jak sie sprawy mają?
Kropeczko kochana u mnie bez zmian,czuje się niestety na @ wczoraj wieczorem miałam mały kryzys i sobie popłakałam pomogło zawsze tak mam przed @ mąż juz się przyzwyczaił...:wściekła/y::wściekła/y: jedynie temp powyżej 37...:happy:

Do góry