reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agatkas moj mezulek by odkurzyl pewnie odrazu jakbym go poprosila tylko ja jestem dosyc specyficxznym ludkiem ktory uwaza ze wszystko sama lepiej zrobie i chociazby nie wiem jak sie staral to i tak znajde cos do poprawienia:-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec dlatego czsami juz nic nie mowie tylko pokryjomu sama robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled::baffled::baffled::baffled: ale z tym wielgachnym materacem to moze poczekaj kochana bo jeszcze nam urodzisz jak sie go nadzwigasz:tak::tak: a tutaj kolejka obowiazuje:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny,a teraz kciukasy do góry jak jeden Bóg:

sms od Madzienki:

"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka:( a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."

Dzień Dobry Kochane:happy:

Zozakoza GRATULACJE:-)

Madzieńka POWODZENIA;-)

Ja nadal w dwupaku....hmmm....jejku już bym chciała urodzić:baffled:Najlepiej aby coś się zaczęło i na porodówkę, a nie do szpitala na wywoływanie-ta wizja mnie przeraża, a jeszcze bardziej wizja świąt w szpitalu:-:)-:)-(A groził mi poród przedwczesny....hmmm...:confused:

A tak wogóle to może ktoś tam kolejkę blokuje cooooo????:rofl2:

Dziewczynki, cieszcie się tą nutelką póki możecie, bo potem dietka.
Agatkas, ja też dzisiaj na sniadanko jajeczka.

ZOZAKOZA, serdecznie gratuluję.
Chyba tak się pospieszylas z tym porodem zeby w swój strój juz wskoczyc:-D

Madzienka, trzymam kciuki, wszystko bedzie ok z Juleńką.

A moja wyrzywa sie na cycku, juz mnie tak boli, ze szok, ale jak zabiore bo spi, to zaraz sie drze, zrobiła sobie z mamusi smoka.

Dzień Dobry Kochane:happy:

Zozakoza GRATULACJE:-)

Madzieńka POWODZENIA;-)

Ja nadal w dwupaku....hmmm....jejku już bym chciała urodzić:baffled:Najlepiej aby coś się zaczęło i na porodówkę, a nie do szpitala na wywoływanie-ta wizja mnie przeraża, a jeszcze bardziej wizja świąt w szpitalu:-:)-:)-(A groził mi poród przedwczesny....hmmm...:confused:

A tak wogóle to może ktoś tam kolejkę blokuje cooooo????:rofl2:

slonko swieta w szpitalu to raczej ja na 99 % spedze jak sie nic nie zmieni z ulozeniem mojego krasnala:-:)sad::sad::sad::sad::sad::sad: az normalnie ryczec mi sie chce jak sobie to uzmyslowie:-:)-:)-( 25 czy 26 grudnia jeszcze przezyje ale 24 w wigilie to chyba sie zarycze :-(ale jeszcze mam nadzieje ze moze by tak 20 mnie przyjeli na oddzial wtedy na wigilie bysmy juz byli w domku echhhhhhhhhhhhhhhhh:-:)-(

Ostatnia edycja:
sms od Madzienki:

"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka:( a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."

Ja też trzymam kciuki, powodzenia Madzienka!

Agatkas- ja się swojego nie mogę doprosić coby kupił wkręty i zamontował drzwi od szafy którą nam 2 tygodnie temu przywieźli, o sprzątaniu nie wspomnę :crazy:. Tak że chwilami się czuję jakby w hotelu mieszkał :-(. No ale tak to chyba już bywa z chłopami... z nimi- ciężko, ale bez nich- jeszcze gorzej...

reklama
slonko swieta w szpitalu to raczej ja na 99 % spedze jak sie nic nie zmini z ulozeniem mojego krasnala:-:)sad::sad::sad::sad::sad::sad: az normalnie ryczec mi sie chce jak sobie to uzmyslowie:-:)-:)-( 25 czy 26 grudnia jeszcze przezyje ale 24 w wigilie to chyba sie zarycze :-(ale jeszcze mam nadzieje ze moze by tak 20 mnie przyjeli na oddzial wtedy na wigilie bysmy juz byli w domku echhhhhhhhhhhhhhhhh:-:)-(

Czyli Filipek jeszcze się nie przekręcił???Ja to żadnego dnia świąt nie przeżyję - jeszcze w ostateczności jakbym już miała obok siebie Małą to inaczej, ale jak się nic nie będzie ruszać:-:)-:)-(

Do góry