reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie
Ja dzisiaj zalatana , weszłam tylko zobaczyć jak się macie i co nowego u małych bąbleków:-)
U nas nocka OK, Nadia spokojna, teraz tylko marudziła ale już zasnęła. Fabian w domu, maluje od rana farbami, a ja konczę na scianie malowac swoje ,, dzieło,, o 16 masaż więc musze ogarnąc chałupkę i zrobić cos do jedzenia...

Stasieńku - Gratuluję zębicha :-):rofl2:

reklama
Wszystkie mamusie zabiegane dzisiaj, bo cisza na bb :szok:

u nas ładnie było ze spankiem 9-12-15 a teraz mała zrobiła bunt, położyła sie dopiero po 10, a teraz powinyśmy szykować sie do 3 drzemki, a ona ani mysli na drugą sie położyć :baffled::szok:
Milion zł temu, kto mi mojego szkraba rozgryzie :-D:-D:-D no i oczywiście zasypianie na boczku się znudziło i smok też już zbytnio nie pasuje :dry:

Kurczę. Myłam włosy i dobrze że zabrałam Artura ze sobą do łazienki. Jejku jak on mi zwymiotował. Mogłam od razu zareagować.
Dobrze, że nie zostawiłam go samego w pokoju, bo by mi się udusił. Teraz śpi biedactwo. Sama nie wiem dlaczego zwymiotował. Czy ja mu daję za dużo jeść. Rano ok 10 jadł sinlac z jabłkiem ok 120ml, po 11 położyłam go spać i ssał jescze pierś. A może zwymiotował, dlatego bo pcha paluchy do buzi, za głęboko.:confused:

Mógł pociągnąć dużo mleczka i jak majstrował palcami w buźce, to chlusnęło... Ale sopkojnie, jeśli nie będzie się to powtarzac, to raczej nic groźnego :tak:

Witajcie:-) Wpadłam do Was na chwilkę zaraz lecę po Kacpra a potem na zebranie. Bylam u dentysty. W poniedzialek mam rwanie zęba. Narazie mam brać antybiotyk. Ząb boli jak cholera:-( Dała mi znieczulenie a i tak wszystko czulam podobno przez to, że ropa jest. Nie wiem nie znam się.

Lilianko mam nadzieję, że jak skończysz swoje dzieło to pochwalisz się:-)

Patyczku dobrze, ze wzielaś Arturka ze sobą i nic złego się nie stało.

Marlena, życzę udancy zakupów. Tylko nie zostawiaj ich w zasięgu psa;-):-D

Magdziarka świeci przykładem jeśli chodzi o aktywność. może i ja zaczęłabym brać z Ciebie przyklad. Bo ostatnio to spoczęłam na laurach. Jak Kacper miał rok to poszlam na roczną fizjoterapię.
Jeśli chodzi o moderatora to ja mogę zgłosić swoją kandydaturę. A i tak wybór należy do Was

Ostatnia edycja:
agusia04 a ktory to zabek bo ja chcialabym pozbyc sie osemek powyrastaly mi tylko do polowy i sa bardzo bolesne;-)
Lillianko czekamy na foto Twojego dziela,a Fabianek robi to co ty tylko na karteczkach?
Magdziarko masz nowa komorke,czyzby ktos pospieszyl sie z prezentem?
Mata,ale Dobrusia musi byc zabawna ona poprostu nie lubi nudy musi ciagle cos sie zmieniac i dziac,madrutka malutka,hihi

Ostatnia edycja:
reklama
no jestem - wymęczona przez pana masażystę hihi :-)
Uciekam robić obiadek dla męzusia - hmm już jest OK hihi
No dobra dziewczyny mogę cyknąc foto ale szczerze powiem, ze nie mam zbyt dużych zdolności manualnych... :rofl2:

Do góry