Liliana80
Czerwcowa mama 2008 ;)
Hej
Dopiero teraz udało mi się zasiąść przed BB. Dzisiaj sprzatalam, prsowalam, wyszłam Nadunią na spacer, zdązylam wejsc zrobić zupke i poszłam na masaze, babcia zajęła sie dzieciakami. A teraz dopiero usiadła i jem :-)
Fabiol ogląda scooby doo , Nadia spi a ja relaksuje się...
Daruniu super, ze łazienka zrobiona
Patyk super ze Arturek jest zdrów :-)
Marlenko - piesek poczuł święta hehe
Dopiero teraz udało mi się zasiąść przed BB. Dzisiaj sprzatalam, prsowalam, wyszłam Nadunią na spacer, zdązylam wejsc zrobić zupke i poszłam na masaze, babcia zajęła sie dzieciakami. A teraz dopiero usiadła i jem :-)
Fabiol ogląda scooby doo , Nadia spi a ja relaksuje się...
Daruniu super, ze łazienka zrobiona
Patyk super ze Arturek jest zdrów :-)
Marlenko - piesek poczuł święta hehe

i dobrze,ze Arturek jest zdrowy:-)

Nie wiem jakaś nieprzytomna jestem czy co? I tak wizyta dlaej przede mną. No nic aby do jutra. Kuba fatalnie śpi w nocy budzi się po trzy razy i z płaczem zasypia po wielkich mękach. nie wiem co się stało. Przedłużył sobie jedną drzemkę z pół godz. do ok. 2 i podejrzewam, że moze przez to. Poobserwuję go jeszcze przez 1-2 dni i zobaczę. Może trzeba go budzić żeby spal krócej. Wcześniej spał 3 razy po pół godz. a teraz śpi 2 razy raz ok. 2 godz. a później 0,5h.
, potem zasnelam na chwile (dzieci juz nie spaly tylko baje miały właczona) to o 8.30 pan przyszedl ksiazeczki mieszkaniowe roznosic.....
spoko nie? Ide spac bo bylismy 3 godziny na spacerze i umietam po prostu, mam 0 kondycji.....
rano z chłopakami -dom,obiad porządki a później żywioł w pracy i tak co dzień wracam ok 22.00 do domu
żal mi go bo widzę że bardzo jest zmęczony:-(