Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u Dobrusi też przy dolnych nic nie było widać, tylko marudna była i miała podwyższoną temperaturę i jadengo dnia wyszła kreseczka, a następnego juz stukałą
a teraz juz tak długo ma spuchnięte dziąsła, marudzi i ząbków nie widać 

(dopiero nad ranem daje pełnego) i mała chwilę pociamka i śpi, a prawie nic nie leci, czyli chce się przytulic do cycusia (no dobra, do mamusi może też ;-)) a głodna nie jest, więc mam nadzieję, że kiedyś zacznie spać dłużej...Dzięki Kochana! A fachowców dalej brak, a mieli byc o 8
Mam nadzieje, że Ola nie załapała jakiegoś choróbska,a ta podwyższona temp. nie mam pojecia skąd u niej skoro szaleje w łóżeczku, a może tak szaleje, że aż się zgrzała ;-)
)Darunia pół godziny do żadne spóźnienie ;-) znając fachowcóf, to jak do 10 sie pojawią to będzie dobrze (mam nadzieję, że się mylę ;-))

Mata 

a i tak mam już kupione wszystko na obiad, a za oknem mróz- także nie spieszy się nam z wychodzeniem z domu bo zzzzimno
także maja czas do 9-tej pozniej zaczne się denerwowac ;-)

Magdziarko ,buziaczki dla Antosia z okazji 6mcy
Witam kochane kobietlki Wy tu dzisiaj ofachowcach piszecie a poiwedzcie mi co to sa nawietrzaki/. U nas od jutra maja je montowwac. mam nadziejej ze mi sajgonu nie zrobia bo ja juz mam wmiare posprzatane na swieta. Na raze na korytarzu nam drzwi montuja obok moich i nie dosc ze na korytarzu zajgon to i u mnie w przepokoju tez. Tez nie wiedzieli kiedy zbrac sie za rto. Teraz prze switami.