Juz nie mogę się doczekać niedzieli i spotkania z wokalistką tego zespołu. A mi mój m skądś tam sciągnął prawie wszystko Almodovara i Saury. Oj noce nie moje:-)
uwielbiam Almodovara!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz nie mogę się doczekać niedzieli i spotkania z wokalistką tego zespołu. A mi mój m skądś tam sciągnął prawie wszystko Almodovara i Saury. Oj noce nie moje:-)
słyszalam wlasnie ze tam jest super ale jak tam bedziesz to prosze o relacje czy rzeczywiscie warto.Wrócilam - wymasowana, zrelaksowana ....
Magdalenkol - bylismy bez Nadii ale następnym razem jedzie z nami - nie wiem czy słyszałas o Stacji Nowa Gdynia - Zgierz na granicy z Łodzią,od 5 miesiąca jest szkółka dla maluszków...
uwielbiam Almodovara!!- zwłaszcza "KObiety na skraju załamania nerwowego", "Wszystko o mojej matce" i "Volver"...no i ten piekny hiszpański
- zamierzam się za niego zabrać jak skończę studia :-)