Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MARTYNKO222 trzymam kciuki za jutro,czuje ze nosisz w sobie swiateczny prezent na cale zycie! daj nam wszystkim znac co i jak!
a ja dzisiaj rozmawialam z moim M,poniewaz mamy powazne plany na przyszlosc,nie zapeszam poki co no i oczywiscie nasunol sie temat Malenstwa...i..po nowym roku frykamy do polski na inseminacje,mielismy w maju,lub nawet troszezcke pozniej..ale ja chce szybciej,juz nawet tak za dwa miesiace!chcialabym zeby udalo sie za pierwszym razem!w zwiazku z tym mam pytanie,czy ktoras z was przechodzila juz przez ten zabieg i orientuje sie w temacie?z gory dzieki,pa!

Cóż za poświęcenie. To musi być nagrodzoneJa też właśnie czekam na moją połóweczkę, który specjalnie na "przytulanko" zerwał się ze szkolenia i jedzie do mnie całe 450km
niestety jutro znowu wyjeżdża, ale już bliżej i może znowu się urwie... ;-)

Ja chodzę do babkamedica, więcej Ci na privie napiszę.Kinguś mialabym prśbę! bo ty z wawy i masz tez PCO a ja szukam dla koleżanki specjalisty ktory umialby sie zając PCO jak masz fajnego ginka to bylabym wdzieczna za namiary! ;-)
Witaj. Trzymam kciuki ;-);-);-);-)Czesc Dziewczyny,
jestem "nowa" na waszym watku - do tej pory pisalam tylko na "mamy z Niemiec", ale postanowilam, ze i do Was sie dolacze
Jestem juz po owulacji w tym cyklu i kolo Bozego Narodzenia sprawdzimy, czy sie juz udalo, czy nie.
Ja już okno otwieram tylko trochę zimno....;-);-)
Witaj skarbie :-) Dziękuje Ci bardzo. Teraz potrzebuje dużżżżooo fluidków.Kinguś widzę że znowu zaczynasz starania , oby tym razem nie trwały długo i Bóg pobłogosławił Ci zdrowym maleństwem . Niech moc będzie z Tobą ...........
No zobaczymy ;-);-);-) Postaram się odezwać jakoś w weekend ;-)Trzymam kochana kciuki zeby ten metformax Ci pomogl, a czytalam ze pomaga![]()
O to widzę, że tak jak ja nie lubisz tłumów. Mi to się momentalnie robi gorąco i wszystko mnie wkurza....A moje zakupy...ech...szkoda gadac - tlumy, tlumy, tłumy ludzi, a ja tego nie cierpię!!!!!! Wiec zeby sie nie wkurzac tylko wypatrzylam to, co chcę dla siebie i dzisiaj - zaraz - podjade tam i na spokojnie kupię, przed poludniem mam nadzieje, bedzie luźniej.
Kinguś-życze ci kochana, żeby sie obyło już bez clo i aby ten metformax pomógł od zaraz i grudniowe staranka zakończyły sie zdrową i silną fasolką!!!! powodzenia kochanie!
Trzymam kciuki z całych sił.:-)Ja tez testuję w niedziele, o ile oczywiście ....@....... sie nie zjawi np. jutro, ale juz nie mogę sie doczekać.
Kto jeszcze testuje 14.12.2008 ?![]()
Spokojnie możesz już testować. Koniecznie daj znać co wyszłoA ja 6 grudnia powinnam dostać @. Wtedy testowałam i była jedna krecha. Do dzisiaj jak @ nie ma, tak nie ma. Kiedy powinnam znowu zatestować??

oj Martynko ja mysle,ze Ty jutro zapomnisz w ogole o slowie inseminacja!!!!!My staramy sie przezslo poltora roku,z tym, ja jestem zupelnie zdrowa problem jest ze srony mojego Miska.a powiedz mi jeszcze z kad jestes z pl jezeli moge spytac?witaj Romka dzięki za wsparcie...
ja jak teraz nie wyszło idę z M. do specjalisty i też będziemy chcieli insemizacje bo w styczniu będzie 2 lata...jak się staram...mój ojciec załatwił mi jakieś namiary na dobrego specjaliste ... mam nadzieje że jednak nie będę musiała...
oj ja Ci powiem Kochana,ze naukowcy to nigdy w zyciu nie zbadaja takiego polaczenia!haha!ale sie usmialam..wiesz,chcialabym zeby sie udalo,ale nikle szanse,ja nie jestem pesymistkom,nigdy nie bylam,ale realnie patrzc na ta sprawe to jednak inseminacja jest nam wskazana i wiesz co?nie smuce sie z tego powodu,wrecz przeciwnie jestem pelna nadziei,ze sie uda!pozdrawiam Cie goraco!A ja wierze, ze uda ci sie zajść w ciążę jeszcze przed zabiegiem, natura jest czasem nieprzewidywalna a jeszcze natura +kobieta to mieszanka która naukowcy beda badac całe wieki.![]()
:-)
Aga6696- Witaj :-)
Ja tez mam pcos, ale jak narazie nie udalo mi sie zafasolkowac, ale mam nadzieje ze po badaniach w MAJU 2009 wkoncu sie uda;-) a teraz mam pol roczna przerwe
Witam! Po dłuższej "czytance", wiedzę, że jest nas tutaj sporoMoże założymy jakiś Fan Club
. A poważnie to mam zamiar nie myśleć o tym stale i wciąż tylko żyć normalnie, kochać normalnie i czekać, a nóż dołączy do nas ta mała fasolka
Teraz zaczynam kolejną serie duphastona... Chociaż przyznam, że mój organizm niekoniecznie dobrze się z nim czuje...
![]()