• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starające się 2008

właśnie się dowiedziałam jakie mam wyniki badań prolaktyny. może to będzie dziwne co napiszę,ale osoba,która pracuje w tym laboratorium powiedziała mi,że to ciąża! wyjaśniła mi,że norma jest do 630 jednostek (trochę chyba dużo), a u mnie jest 684. już zgłupiałam. jedno badanie wyklucza drugie! wrrr.... mam nadzieję,że dzisiaj lekarz mi wszystko wyjaśni. już nie wierzę ani w jajniki z torbielami ani w ciążę. no może bardziej wierzę w te jajniki nieszczęsne. mój mąż bardziej panikuje niż ja. nastawił się biedaczysko koniecznie na ciążę i teraz nie dość,że sama mam stresa to jeszcze jego muszę uspokajać. :-D trzymajcie za mnie kciuki!

reklama
imagination- co do kremu zluszczajacego ktory stosuje nazywa sie on effaclar K, ale jesli ty piszesz ze nie mam tradziku tylko zaskorniki to nie wiem czy ten krem bedzie w twoim przypadku skuteczny, najlpeiej idz do apteki i spytaj sie co moga poradzic na zaskorniki , moze jakies masci kremy.. one ci napewno pomoga..:-D:-D
maliwna- dziekuje bardzo:-D
dzieki kochana, dowiem sie co i jak jak będę w weekend w aptece to witaminki. Muszę kupic jakiś kremik, bo ogólnie to mam sucha skórę w okolicach włosów i nosa, a broda jest pełna jakiś małych kropeczek i mnie to drażni. Ale liczę, ze farmaceutka mi pomoze;-)
A propos, to masz prześliczne zdjęcia ze ślubu ;-)

właśnie się dowiedziałam jakie mam wyniki badań prolaktyny. może to będzie dziwne co napiszę,ale osoba,która pracuje w tym laboratorium powiedziała mi,że to ciąża! wyjaśniła mi,że norma jest do 630 jednostek (trochę chyba dużo), a u mnie jest 684. już zgłupiałam. jedno badanie wyklucza drugie! wrrr.... mam nadzieję,że dzisiaj lekarz mi wszystko wyjaśni. już nie wierzę ani w jajniki z torbielami ani w ciążę. no może bardziej wierzę w te jajniki nieszczęsne. mój mąż bardziej panikuje niż ja. nastawił się biedaczysko koniecznie na ciążę i teraz nie dość,że sama mam stresa to jeszcze jego muszę uspokajać. :-D trzymajcie za mnie kciuki!

Cudowna wiadomośc Kochana:tak: Teraz tylko jeszcze lekarz niech potwierdzi ciążę i będzie super:-D Trzymam kciuki, żeby tak było:happy:

Kochana, sprawdź sobie tutaj: Laboratorium Centralne - normy mam nadzieję, ze Ci to pomoże :tak:
Ale 3mam kciuki za fasolkę :-)

Kasiu zaciskam kciuki i czekam na wiadomosci po wizycie u gina.Czytalam o przypadku pustego pecherzyka,ktory sie zapelnil po nastepnej wizycie tydzien pozniej,ale tej dziewczynie pokazaly trzy testy dwie kreseczki.
Oby to twoja wypragniona fasolka :-)

rozumiem że musisz byc zdenerwowana ym wszystkim. Spokojnie poczekaj na wizytę u lekarza.
Trzymam kciuki zeby to byla fasolka!!!!

Witam wszystkie starające się .
Strasznie dużo nowych , starających się dziewczyn - wszystkim życzę szybkiego ujrzenia upragnionych II kreseczek .
No a teraz co słychać u moich towarzyszek ???
Kinguś widzę że znowu zaczynasz starania , oby tym razem nie trwały długo i Bóg pobłogosławił Ci zdrowym maleństwem . Niech moc będzie z Tobą ...........
Tikanis ależ ten czas leci , przynajmniej u Ciebie . To już 16 tyd . ? Jak się czujesz ? Jakieś przeczucia co do płci maluszka ?
Lilu a co u Ciebie ? Zawieszasz staranka do wiosny ? Dlaczego ? Nie jestem na bieżąco , czy coś w Twojej sytuacji zdrowotnej się zmieniło ? Jakie masz plany ? Ja jestem pewna że i dla Ciebie nadejdzie czas szczęścia i to szybciej niż myślisz . Jesteś wspaniałym człowiekiem i wkońcu musi spotkać Cię za to nagroda .

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę w tym przedświątecznym czasie samych radosnych dni :tak::-)

Lilu jak Twoje samopoczucie? ;-)

Witaj kochana, prosze nas tak nie opuszczac na tak dlugooo, bo wezme na kolano i .... :-p
U mnie wszystko ok, troszke w pracy bylo zamieszania ale w poniedzialek ma sie wszystko wyjasnic, mam nadzieje :dry:

Jestem już po wizycie. Dostałam metformax 500 i monitorujemy cykl jak nie pomoże to wtedy clo.

:-)

Trzymam kochana kciuki zeby ten metformax Ci pomogl, a czytalam ze pomaga :tak:

Witam!
Jestem na tym forum pierwszy raz chociaż portal nie jest mi obcy... Często zaglądam do kalendarza i liczę, liczę, liczę... Niestety nie udało nam się do tej pory - staramy się z mężem od kwietnia... Stwierdzono u mnie zespół policystycznych jajników... Mam nadzieję, że znajdę tutaj odrobinę nadziei na powiększenie naszej dwuosobowej rodzinki...
Pozdrawiam!

Aga6696- Witaj :-)
Ja tez mam pcos, ale jak narazie nie udalo mi sie zafasolkowac, ale mam nadzieje ze po badaniach w MAJU 2009 wkoncu sie uda :tak:;-) a teraz mam pol roczna przerwe :happy:

Lilu a co u Ciebie ? Zawieszasz staranka do wiosny ? Dlaczego ? Nie jestem na bieżąco , czy coś w Twojej sytuacji zdrowotnej się zmieniło ? Jakie masz plany ? Ja jestem pewna że i dla Ciebie nadejdzie czas szczęścia i to szybciej niż myślisz . Jesteś wspaniałym człowiekiem i wkońcu musi spotkać Cię za to nagroda .

Juz ci tlumacze :
Bylam 4 cykle na clo ale niestety sie nie udalo, dostalam skierowanie na Hsg ( droznosc jajowodow ) + hormonki i niestety mam mozliwosc wykonania tego badania dopiero w polsce, a do kraju wybieram sie w maju 2009 :szok: i dopiero w zaleznosci od wynikow ginka podejmie dalsze leczenia. Wiec zawiesilam staranka, w sumie do tak nie doslownie bo starac to ja sie staram;-) :tak:tylko ze nie biore zadnych lekow :dry:
Pozdrawiam.

reklama
;-)Imagination chciałam zapytac jak było u ciebie ze śluzem kiedy szałaś w ciążę, tzn. czy było go np. więcej na pocztaku a potem może mmnniej, jak wyglądał itp.?
Z góry dziękuje za odpowiedź;-):-):-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry