joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Pewnie Maja chciałaby braciszka, albo siostrzyczkę, a wtedy te ciuszki przydają się jak nicJa też swoje oddaję do pck, bo te po Mai to jeszcze trzymam, w końcu kiedyś może się przydadzą;-);-);-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Pewnie Maja chciałaby braciszka, albo siostrzyczkę, a wtedy te ciuszki przydają się jak nicJa też swoje oddaję do pck, bo te po Mai to jeszcze trzymam, w końcu kiedyś może się przydadzą;-);-);-)

z weglem daj pauze
A jak nie dojdzie @

i jak zwykle dostalam opierdziel od mojego....

Anka, musi dojść, bo jak nie to jeden zawrót głowyJoe A jak nie dojdzie @![]()

Nie mam okresu, a powinien przyjść 2 tygodnie temuJoe Alex co to znaczy dojdzie czy nie dojdzie @??Zgubilam sie;-)
. Czekam cierpliwie
i zobaczymy co będzie
. Niby bolą mnie piersi i takie tam różne, no ale okresu jak nie ma, tak nie ma
ale u teściów...no była jeszcze męża siostra z chłopakiem. Kupiłaś coś ciekawego?

No ładnie, jednemu wiatr w oczy, bo brak okresu, innym lewa kaska przed świętami wpadaJa dzisiaj zadowolona...wpadło nam trochę lewej kaski i wreszcie zamówimy szafę do przedpokoju!
. Cieszę się z wami
:-).
. Przez półtorej roku staraliśmy się o Tomaszka, leczyłam się hormonalnie i pozostał mi wstręt do wszelkich tego typu tabletek

.