reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
hehe a ja Wam powiem, że jak Izunia była w wieku Patrycji już nie mogłam się doczekać kiedy znów będę w ciąży :tak:
teraz też z rozrzewnieniem wspominam brzuszek ale już kolejny maluch w domu niekoniecznie mnie rajcuje ;-) no i moja koleżanka ma 3-tygodniową córcię a w maju dzidzię urodzi szwagierka więc w razie przypływu instynktu mam się na kim wyżyć :-D:-D:-D

Wszystkie wchodzą na ten wątek z nadzieją, a żadna nie chce się zdecydować;-):-D Lutówki, które urodziły kolejne dziecko też się nie pokazują:-( A szkoda, bo chętnie "zobaczyłabym" jak sobie dają radę z dwójką, jak zmieniło się ich życie po raz kolejny:confused::happy: Mam nadzieję, że ja znajdę chociaż trochę czasu po i będę odwiedzała BB w razie możliwości;-)

Gosia gratulacje;-) Może sen się sprawdzi:rofl2:

W każdym razie czekam, która następna;-):-D

reklama
Do góry