reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kolejne dziecko

reklama
Marzuś, śliczne dzieciaczki- ładnie razem wyglądają:-)
my teraz czekamy w rodzinie na dziecko szwagierki, która jest w 4 miesiącu. Teściowa pewnie będzie na dwa fronty działać- trochę u nas i trochę u reginy:-)
Ja nadal mówię nie kolejnemu dziecku jak narazie- chciałabym żeby kolene urodziło się w 2011r:-Dczyli jeszcze troszkę...

Faktycznie Aga, może to sen proroczy :sorry2: W każdym bądź razie przyjemniejszy od mojego - śniło mi się dziś, że pisałam egzamin maturalny i nie potrafiłam odpowiedzieć na żadne pytanie, strasznie się spociłam nad tą kartkę. Dobrze, że to tylko sen :-D

A ja myśle o kolejnym dziecku...planowaliśmy, ze jak nie dostane od października żadnej pracy to w listopadzie spróbujemy - raz...a jak sie nie uda to poczekamy jeszcze ze rok, dwa...ale teraz to nie wiem czy chce poczuć sie jak bramka...:-D

a mi sie snila dzisiaj wojna :baffled:
A mi wczoraj,masakra,zlana potem sie obudziłam.
A ja myśle o kolejnym dziecku...planowaliśmy, ze jak nie dostane od października żadnej pracy to w listopadzie spróbujemy - raz...a jak sie nie uda to poczekamy jeszcze ze rok, dwa...ale teraz to nie wiem czy chce poczuć sie jak bramka...:-D
Powodzenia,ale myśle,ze 2 strony musza bardzo chcieć dzidziusia.....

reklama
Do góry