reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Poradzilas sobie z powodzia Aniela?Buziakuje i powodzonka!
A swiat czemu nie lubisz?
Ja swieta kocham a najbardziej zapach galazek choinkowych polozonych na palacym sie gazie...(tak obok zeby sie tlily tylko yyyymmmmm....:))

A wlasciwie to zignoruj moje pytanie,,nie powinnam byc wscibska,a Ty masz swoje powody.Juz zbilam sie po lapkach:p
Taka wszedobylska Ola jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Monia fajnie ze sie odnalazlas nam:)Pare z Was ucieklo i BB nie bylo juz takie jak kiedys ale teraz wszystko pomalutku wraca do dawnej swietnosci :)))

Hej kobietki :-)

Nie odzwywam się, bo jakoś dołka załapałam :confused:
Czytam sobie co u Was słychać ;-) trzymałam kciuki za Małgosię i trzymam nadal za pracę Olli :tak:
Anielap kurcze współczuję zalania :-(
Esia Olla dobrze pisze, ja mam wózek Jane (co prawda jednoosobowy ;-):-D) i jest naprawdę fajny :tak:

Jutro ostatni dzień w pracy i dwa tygodnie wolnego (z małą przerwą 27 w sobotę :baffled:)

Jolka wyskakuj szybko z dolka!
Hop siup i wracaj do nas bo smutno bez Ciebie!:-)

Aha i dziekuje za kciuki:tak:Buzka:*

Esia-ciesze sie ze z Malgosi taka dzielna, silna mala slicznotka!
Toska-juz przyjelam, sorki za opoznenie :zawstydzona/y: Co do pulmex-u jest naprawde fajny, sama tez go stosowalam, ma dobrze dobrane olejki eteryczne tak zeby nie zniszczyly delikatnej skorki dziecka :tak: Mozna juz u 7 miesiecznych stosowac.
Dzagud- z tym spirytusem salicylowym to nie slyszalam. Na pewno jest przeciwbakteryjny ale nie sadzilam ze mozna dziecko wysmarowac :-) Tez sie czegos naucze :-) Oparzenia mozna smarowac spirytusem i ladnie goi bez blizn to wiem na pewno :-) Chyba sobie wieczorem powtorze ten dzial :-)
Buziaki dla czerwcowek, chyba nie wymienie wszystkich.

reklama
Ja to len dopiero jezdem bo przygotowania w sferze planow:-D:zawstydzona/y::-D
Ale ja caly dzien z mala jestem sama ,a przy niej to nie barzdzo da sie cos zrobic,a jak spi to mi sie poprostu nie chce,tak mnie Melka wymeczy,ze leze i zdycham ewentualnie siedze i pisze na BB:-p
jUZ PEWNIE PODEKSCYTOWANA JESTES WYJAZDEM...JA BYM BYLA,A WLASCIWIE JESTEM BO MAMA MOJA PRZYLATUJE 30 STYCZNIA:-)I JUZ SIE PAKUJE HEHEH:-D I GDYBY MOGLA TO JZU NA TERMINALU CZEKALA BY :rofl2:

Do góry