reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Olla-zebys wiedziala, siedze jak na szpilkach. Zaraz zaczne pakowanie choc przy Ali to trudne :-) Dziasiaj ja nauczylam odrozniac czerwony kolor, tzn. meczylam ja kilka dni ale dzis wskazal dobrze moze przez przypadek. Ja mam to samo z tym leniem, calymi dniami siedze sama z Ala...takze tym bardziej sie ciesze jak gwizdek ze jedziemy jakies nowe geby poogladac :-D:-D:-D Mam wrazenie ze niunia sie juz nudzi ze mna. Po nowym roku pojdzie do zlobka chociaz na pare godzin w tygodniu bo adziczeje mi tu (razem ze mna).

Jo zmykawszy bo zaraz Pan i Wladca z pracy wpadnie ze slowami na ustach : ''a jesc jest?!!!''

A nie ma dzis heheh :p

Dobrunocu!!!!

Izka po twoim poscie o rozroznianiu ksztaltow z shape sortera,pozadzdroscialam i meczylam moja :) Mela sie cieszyla jak diabli i jak siedze z nia to potrafi sie skupic na tyle ze trafia czasami ale jak juz sama ma cos pokombinowac to tylko koleczko jest w uzyciu heheh:D Na rezste sie denerwuje i krzyczy :)Smiesznie to wyglada!
i gratuluje madrej panienki!Jestem w szoku!!!!

Ostatnia edycja:
o prosze! tak późno a tu taki ruch:-)

Esia, super, że z Małgosią lepiej. Dzielna dziewczynka:tak:

Izka lecę na NK pooglądać zdjęcia. A powiedz mi jeszcze, czy spirytus wysuszy skóry maluszka? Tak sie pytam na przyszłość, a nóż skorzystak kiedyś z rady pani doktor od Dzagud. Ja też jestem za naturalnymi metodami leczenia: czosnek, sok z cebuli, zdrowe odżywianie itd. Antybiotyku nie brałam od 20 lat. Stasiek też na szczęście jeszcze nigdy nie musiał brać. Oby tak dalej....:tak:

Toska-przyznam ze nie slyszalam o tym, wydaje mi sie ze moze wysuszyc ale skoro polecana pediatra tak stosuje to moze nie wysuszy, naprawde nie wiem, wieczorem poszperam w moich knigach. Ja tez wole naturalne metody takie sa najlepsze, no chyba ze juz jest tak powazny stan ze nie ma rady to wtedy antybiotyk (ale niestety ludzie naduzywaja :-( ).

Olla kufer mam, tylko ładuję buty w pudełkach, więc sama rozumiesz - jakby miała wpierniczyć luzem, pewnie już bym się za to wzięła ;-)
A na ten wózek już się śliniłam i nie pamiętam czemu odpadł :zawstydzona/y: Chyba tylne siedzenie nie rozkłada się na płask - ale głowy nie dam, muszę zacząć sobie wszystko notować, bo kurka więcej cycami wyciekło niż sądziłam ;-)

Spirytem pamiętam że dziadek nas nacierał przy przeziębieniu - klatkę piersiową, plecy i właśnie stopy :tak: Ale pojęcia nie mam, czemu akurat dziadek :confused: Daleko nie miał, z 500m no ale czemu nie rodzice :confused:
Pulmex już sobie zamówiłam w aptece - oby się nie przydał :dry:
Zmykam spać. Mała miała wieczór trolla :szok: Usypiała na 3 minuty i znowu stękanie a przy braku reakcji wrzask :szok: Ale wszystko Jej wybaczę, bo taka dzielna jest dziewczynka :happy2:

izka super zdjęcia, ale mieliście fajną podróż:tak: Z z Ali to niezła podróżniczka rośnie:-) Super. Zatęskniłam trochę za czasami, kiedy pakowałam torbę, kupowałam bilet i leciałam w świat :zawstydzona/y::-( Jeszcze 18 lat i wrócą te piękne czasy ;-):-D

Witam sie i ja poznym wieczorkiem
Esia-bardzo sie ciesze ze Malgosia taka dzielna,ze zdroweczko wraca ;-)Oby jak najmniej chorowala:tak:
Anielap-alez Was spotkalo i to jeszcze przed swietami kiedy duzo wydatkow.Tulam monco kochana.A co do niejadkowania Zu doskonale cie rozumiem,u nas tez znowu przeboje i az w bebechach mi sie wywraca na sama mysl o karmieniu.Amelka nie wazy jeszcze 9 kilo:szok:
Dzagud-kanapa bardzo mi sie podoba,rewelka:tak:nie myslalam ze takie ostre kolorki moga sie tak fajno prezentowac.A jak nozka?bo niestety gdzies mi umknelo:zawstydzona/y:
Toska-stargard pozdrowiony:-DMowisz-masz:-D
Izka-tez jz podrozą zyjesz.Kciuki zeby wszystko gladko poszlo

I reszte zapomnialam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(Za duzo chcialabym na raz

My dzisiaj robilismy badanie ogolne moczu,mocz w kamerze i morfologie z rozmazem zeby sprawdzic czy niejadek ni mo anemii.Jutro wyniki i prosze Was o niezawodne kciuki.Ponadto dziadki nie moga sie nacieszyc Amelka i ona nimi.Nie chce w dzien spac a potem marudzi z przemeczenia.Np.dzisiaj usnela o 18 na dziadku w ksiegarni i tak ja nieslismy do domu na spiocha:-DZ psem zyje w pelnej symbiozie,karmi go az biedny ruszac se nie moze.I trzeba jej pilnowac bo wyjada jego karme z miski:baffled:Padam na cycki ze zmeczenia.Dobranoc babeczki;-)

reklama
Hej elmaluszku:-)

Ja własnie obejrzałam wszystkie Wasze zdjęcia na NK, (wszystkie są super) powysyłałam zaproszenia, mam nadzieję, że nikomu obcemu przez przypadek nie wysłałam:-D elmaluszku tylko Ciebie nie znlazłam:dry::-D

Ok lecę spać, jutro zostaję w domu, znając moje szczęście Stasko obudzi się o 7.00:crazy:, a zazwyczaj śpi do 8.30.

kolorowych snów:-)

Do góry