reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Olla-zebys wiedziala, siedze jak na szpilkach. Zaraz zaczne pakowanie choc przy Ali to trudne :-) Dziasiaj ja nauczylam odrozniac czerwony kolor, tzn. meczylam ja kilka dni ale dzis wskazal dobrze moze przez przypadek. Ja mam to samo z tym leniem, calymi dniami siedze sama z Ala...takze tym bardziej sie ciesze jak gwizdek ze jedziemy jakies nowe geby poogladac 

Mam wrazenie ze niunia sie juz nudzi ze mna. Po nowym roku pojdzie do zlobka chociaz na pare godzin w tygodniu bo adziczeje mi tu (razem ze mna).

Olla
Melowa mamusia:)
Jo zmykawszy bo zaraz Pan i Wladca z pracy wpadnie ze slowami na ustach : ''a jesc jest?!!!''
A nie ma dzis heheh
Dobrunocu!!!!
Izka po twoim poscie o rozroznianiu ksztaltow z shape sortera,pozadzdroscialam i meczylam moja
Mela sie cieszyla jak diabli i jak siedze z nia to potrafi sie skupic na tyle ze trafia czasami ale jak juz sama ma cos pokombinowac to tylko koleczko jest w uzyciu heheh
Na rezste sie denerwuje i krzyczy
Smiesznie to wyglada!
i gratuluje madrej panienki!Jestem w szoku!!!!
A nie ma dzis heheh
Dobrunocu!!!!
Izka po twoim poscie o rozroznianiu ksztaltow z shape sortera,pozadzdroscialam i meczylam moja
i gratuluje madrej panienki!Jestem w szoku!!!!
Ostatnia edycja:
izka01
dobranoc, dobranoc. Ja mojemu ostatnio powiedzialam "jak zrobiles to jest jesc a jak nie zrobiles to nie ma" :-)
o prosze! tak późno a tu taki ruch:-)
Esia, super, że z Małgosią lepiej. Dzielna dziewczynka
Izka lecę na NK pooglądać zdjęcia. A powiedz mi jeszcze, czy spirytus wysuszy skóry maluszka? Tak sie pytam na przyszłość, a nóż skorzystak kiedyś z rady pani doktor od Dzagud. Ja też jestem za naturalnymi metodami leczenia: czosnek, sok z cebuli, zdrowe odżywianie itd. Antybiotyku nie brałam od 20 lat. Stasiek też na szczęście jeszcze nigdy nie musiał brać. Oby tak dalej....
Esia, super, że z Małgosią lepiej. Dzielna dziewczynka

Izka lecę na NK pooglądać zdjęcia. A powiedz mi jeszcze, czy spirytus wysuszy skóry maluszka? Tak sie pytam na przyszłość, a nóż skorzystak kiedyś z rady pani doktor od Dzagud. Ja też jestem za naturalnymi metodami leczenia: czosnek, sok z cebuli, zdrowe odżywianie itd. Antybiotyku nie brałam od 20 lat. Stasiek też na szczęście jeszcze nigdy nie musiał brać. Oby tak dalej....

izka01
Toska-przyznam ze nie slyszalam o tym, wydaje mi sie ze moze wysuszyc ale skoro polecana pediatra tak stosuje to moze nie wysuszy, naprawde nie wiem, wieczorem poszperam w moich knigach. Ja tez wole naturalne metody takie sa najlepsze, no chyba ze juz jest tak powazny stan ze nie ma rady to wtedy antybiotyk (ale niestety ludzie naduzywaja :-( ).
Olla kufer mam, tylko ładuję buty w pudełkach, więc sama rozumiesz - jakby miała wpierniczyć luzem, pewnie już bym się za to wzięła ;-)
A na ten wózek już się śliniłam i nie pamiętam czemu odpadł
Chyba tylne siedzenie nie rozkłada się na płask - ale głowy nie dam, muszę zacząć sobie wszystko notować, bo kurka więcej cycami wyciekło niż sądziłam ;-)
Spirytem pamiętam że dziadek nas nacierał przy przeziębieniu - klatkę piersiową, plecy i właśnie stopy
Ale pojęcia nie mam, czemu akurat dziadek
Daleko nie miał, z 500m no ale czemu nie rodzice
Pulmex już sobie zamówiłam w aptece - oby się nie przydał
Zmykam spać. Mała miała wieczór trolla
Usypiała na 3 minuty i znowu stękanie a przy braku reakcji wrzask
Ale wszystko Jej wybaczę, bo taka dzielna jest dziewczynka 
A na ten wózek już się śliniłam i nie pamiętam czemu odpadł

Spirytem pamiętam że dziadek nas nacierał przy przeziębieniu - klatkę piersiową, plecy i właśnie stopy

Pulmex już sobie zamówiłam w aptece - oby się nie przydał

Zmykam spać. Mała miała wieczór trolla

izka super zdjęcia, ale mieliście fajną podróż
Z z Ali to niezła podróżniczka rośnie:-) Super. Zatęskniłam trochę za czasami, kiedy pakowałam torbę, kupowałam bilet i leciałam w świat
:-( Jeszcze 18 lat i wrócą te piękne czasy ;-)

elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Witam sie i ja poznym wieczorkiem
Esia-bardzo sie ciesze ze Malgosia taka dzielna,ze zdroweczko wraca ;-)Oby jak najmniej chorowala
Anielap-alez Was spotkalo i to jeszcze przed swietami kiedy duzo wydatkow.Tulam monco kochana.A co do niejadkowania Zu doskonale cie rozumiem,u nas tez znowu przeboje i az w bebechach mi sie wywraca na sama mysl o karmieniu.Amelka nie wazy jeszcze 9 kilo
Dzagud-kanapa bardzo mi sie podoba,rewelka
nie myslalam ze takie ostre kolorki moga sie tak fajno prezentowac.A jak nozka?bo niestety gdzies mi umknelo
Toska-stargard pozdrowiony
Mowisz-masz
Izka-tez jz podrozą zyjesz.Kciuki zeby wszystko gladko poszlo
I reszte zapomnialam
:-(Za duzo chcialabym na raz
My dzisiaj robilismy badanie ogolne moczu,mocz w kamerze i morfologie z rozmazem zeby sprawdzic czy niejadek ni mo anemii.Jutro wyniki i prosze Was o niezawodne kciuki.Ponadto dziadki nie moga sie nacieszyc Amelka i ona nimi.Nie chce w dzien spac a potem marudzi z przemeczenia.Np.dzisiaj usnela o 18 na dziadku w ksiegarni i tak ja nieslismy do domu na spiocha
Z psem zyje w pelnej symbiozie,karmi go az biedny ruszac se nie moze.I trzeba jej pilnowac bo wyjada jego karme z miski
Padam na cycki ze zmeczenia.Dobranoc babeczki;-)
Esia-bardzo sie ciesze ze Malgosia taka dzielna,ze zdroweczko wraca ;-)Oby jak najmniej chorowala

Anielap-alez Was spotkalo i to jeszcze przed swietami kiedy duzo wydatkow.Tulam monco kochana.A co do niejadkowania Zu doskonale cie rozumiem,u nas tez znowu przeboje i az w bebechach mi sie wywraca na sama mysl o karmieniu.Amelka nie wazy jeszcze 9 kilo

Dzagud-kanapa bardzo mi sie podoba,rewelka

Toska-stargard pozdrowiony

Izka-tez jz podrozą zyjesz.Kciuki zeby wszystko gladko poszlo
I reszte zapomnialam

My dzisiaj robilismy badanie ogolne moczu,mocz w kamerze i morfologie z rozmazem zeby sprawdzic czy niejadek ni mo anemii.Jutro wyniki i prosze Was o niezawodne kciuki.Ponadto dziadki nie moga sie nacieszyc Amelka i ona nimi.Nie chce w dzien spac a potem marudzi z przemeczenia.Np.dzisiaj usnela o 18 na dziadku w ksiegarni i tak ja nieslismy do domu na spiocha

reklama
Hej elmaluszku:-)
Ja własnie obejrzałam wszystkie Wasze zdjęcia na NK, (wszystkie są super) powysyłałam zaproszenia, mam nadzieję, że nikomu obcemu przez przypadek nie wysłałam
elmaluszku tylko Ciebie nie znlazłam

Ok lecę spać, jutro zostaję w domu, znając moje szczęście Stasko obudzi się o 7.00
, a zazwyczaj śpi do 8.30.
kolorowych snów:-)
Ja własnie obejrzałam wszystkie Wasze zdjęcia na NK, (wszystkie są super) powysyłałam zaproszenia, mam nadzieję, że nikomu obcemu przez przypadek nie wysłałam

Ok lecę spać, jutro zostaję w domu, znając moje szczęście Stasko obudzi się o 7.00

kolorowych snów:-)