reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!
Współczuję Waszym małym kruszynom...mnóstwo chorób na forum:szok:. U nas na razie ok, infekcje jakoś się nas nie czepiają:tak:. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia:tak:.
My dziś znów na rehabilitacji, mały się spłakał:-(. Na szczęście jak wróciliśmy, odzyskał humor. Dziś trzeci dzień z rzędu dostał na kolację kaszkę...ale już słyszę, że się tłucze po łóżeczku i pewnie zaraz zawoła jeść:dry:
Ja nie mam zbyt wiele do zrobienia przed świętami. Wyjeżdżamy do rodziców i teściów. Posprzątam tylko mieszkanko.
A z pomysłów na prezenty...powiem Wam co kupiliśmy dla mojego taty (reszta prezentów jest raczej banalna). Tata co roku robi wino...wychodzi mu pyszne:tak:, a on uwielbia się "bawić" w takie rzeczy;-). To wymyśliliśmy z bratem dla niego zestaw do domowej produkcji piwa:-). Ciekawe, czy się ucieszy:-D.

reklama
Joanna super prezent:-)
ja mam kalendarze dla dziadków wczoraj przyszły są super!! na pewno spodobają się rodzicom:tak:

Darunia uważaj by M cię nie zjadł;-)
ja mam tak z perfumami kiedyś miałam wanilie czy jakoś tak i jak tylko się psiknęłam zaraz byłam głodna:-D:zawstydzona/y:

dobra zmykam spać;-)

Miłej nocki mamusie:tak:

No to ja mam wrażenie, że Stas to podobny model :-)
Dziś pierwszy raz zapodałam mu kaszkę na moim mleku..
Monia w koncu z jednego dna sa. :-)
Witajcie. U nas znowu leje a ja juz mialam cicha nadzieje ze wyjde w koncu z Wojtkiem na spacer. Jade dzisiaj z tesciowa do okuolisty tosobie po drodze pozalatwiam troszke spraw. Musze wejsc na poczte wysłac mleko bo sprzedalam , do przychodni po recepte na nutra i do siostry wywiez jej pudło ubranek po Wojtku Siotrzenica lada dzien bedzie rodzic bo juz po terminie jest. Moj Wojtek bedzie wujkiem :-)

Witam z rana :-)

Dobrusia dziękuje za życzonka :tak: a my również życzymy wszystkiego naj z okazji pół roczku dla Oli i Domisia :-):-):-)

Dobrusia chyba z racji pół roczku nie mogła znów spać w nocy i na dobre usnęła po 3 :baffled: w międzyczasie pokłóciłam się z mężem :dry: na szczęście już jesteśmy pogodzeni ;-):-) nie wiem co się małęj dzieje... koło 23 się budzi na jedzenie i najczęsciej jak jadła, to usypiała, a teraz zjadłą i sie obudziła i nie spanie jej w głowie :baffled: czyżby zęby tak ją męczyły? Wcześniej tak nie było... no nic, zobaczymy jak dziejsza ocka będzie ;-)

Ciekawe jak Darunia, mąż ja zjadł czy cała dzisiaj siądzie przed kompem :-D

Miłego dnia :-)

reklama
Gratulacje dla naszych 6-cio miesięczniaków!!!!!:-):-):-):-)

a ja mam dzisiaj lenia:zawstydzona/y: nic mi się nie chce,za oknem pada i ciemno:baffled: w domu wypadałoby posprzątać:zawstydzona/y: a ja siedzę i czytam bb:zawstydzona/y:;-)
a jeszcze do pracy na 15.00:baffled: może do tej pory podkręcę troszku obroty;-)

miłego dzionka:-)

Do góry