reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
A ja własnie wrócilam z zakupów, padam, Nadia zamiast zasnąc jak zwykle przed 17 to ominęła sobie to spanie, Fabianek 40 st temperatury !!!
Szykują mi się super dni przed Świętami - jestem wniebowzięta, okazało się , ze w przedszkolu jest epidemia i 3/4 choruje ...

reklama
Ja wróciłam do domku dopiero po 19 stej, na szczęście udało mi się wrócić wcześniej z pracy i mogłam sama odebrać Weronikę ze szkoły i trochę posiedziałyśmy u mamy. Mama dziś siedziała z Olą bo mój M miał parę spraw do załatwienia i powiedziała że lekko nie było. Ola grzeczna ale bardziej chodziło jej o to że miała problem ze zrobieniem obiadu.
Aniknulka ale miałaś sen :-) Mam nadzieję że się miło skończył i szalałyśmy razem we 3 na parkiecie :-)
Pozdrowionka :-) laleczki

Agacino zdrówka dla was. Oby szybko wam przeszło.
Lilianko dla Fabianka również zdrowia atobie wytrwałości w tym chorowaniu.
Aniknulka ty ostatnio masz jakieś dziwne sny! Oby od dziś były tylko miłe.

I znowu te chróbska :crazy:
Agacino mam nadzieję, że szyciutko wyzrowiejecie!!!!
Lilianko zdrówka dla Twoich pociech!!!!
Aniknulka :-) Ty to masz sny kobieto ;-) chociaż ten dzisiejszy to miły ;-)
Kasiau trzymam kciuki, żeby mama nie miała problemu ze zrobieniem obiadku :tak:

Ja już wykąpana, czekam sobie na Ł bo pewnie zaraz wróci z pracy, Bart już lula, w domu ogarnęłam co nie co, na aerobiku nie byłam, nie miał kto z Bartusiem zostac i tak mi dzień zleciał, kupiłam sobie nowy balsam do ciała cynamonowy i dosłownie się rozpuszczam tak pięknie pachnie ;-)

Miłego wieczorku!!!

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!!!!

A ja niedawno wróciłam z pracy buuuu padam!!! choć dzisiaj było dość spokojnie jak na grudzień:blink:
byłam z Mikosiem u nowej pani doktor która go przebadała osłuchała i poświęciła nam dobrą godzinę:szok: niestety nadal mamy antybiotyk:baffled: i wziewy również kurcze zaczynam się martwić czy ta moja kruszynka czasem alergikiem jest:baffled: dostałam również skierowanie na morfologię:baffled: z paluszka więc mam nadzieję że nie będzie płaczu....eh na razie martwić się nie będę zobaczymy co czas przyniesie:blink:
Aniknulko super masz sny:-D

Mamocik ja widze po moim ojtku ze jak ma spac to bedzie spal a jak nie to nie i nie wazne ile i jakie mleczko zje na noc.
Aaa tak fajnie bylo byly juz cale przespane noce.

No to ja mam wrażenie, że Stas to podobny model :-)
Dziś pierwszy raz zapodałam mu kaszkę na moim mleku.

Przyszły wczoraj kalendarze ze stronki która polecała Monika - są super.Mo jeszcze raz dzięki za stronkę:tak:

Bardzo się cieszę, że Ci się podobają.

no i dostałam zamówienie na podwójna porcję kuleczek rafeaello ;-)

Jak ja lubię rafaello :zawstydzona/y::-D:-D

Zdrówka dla chorasków dużych i małych.

Moi chłopcy już lepiej z tym katarem. Chyba w końcu przechodzi.

reklama
A jak Ł wróci, bo właśnie dzwonił, że już wraca to napiszę czy poczuł ;-) hihi

Magdziarka- widzę że jesteś, wejdź proszę na zamknięty...

Do góry