reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Pixella- Sliczny malec, a co do plci to wszystko moze sie jeszcze zmienic, raczej trudno jest okreslic plec w 12 tc :happy:

Lilu co do płci, to wiem, ze to dziwne, ale sprzęt był naprawdę super-prawie najlepszy w wawie, dzidzia rozłozyła nóżki w pierwszej minucie i widok płci był bardzo dobzre widoczny...lekarz tez nie miał wątpliwości hehehe....jak się pomyli to trudno ale ja watpliwosci nie mam bo wiem co widziałam i bym była bardzo zdziwiona ;-)

reklama
Czesc,
pamietacie mnie?
Wiem wiem ze nie odzywalam sie ale nie mam w polsce stalego dostepu do komputera- wybaczycie?

Dzis jednak nie ma bata- bylam w koncu na wizycie prywatnej i wszystko jasne!
Dzidzia sliczna i tam gdzie trzeba, ma 1,64cm, 8t 2 d ciazy, termin na 27 lipca, serduszko bije-slyszalam.

Poplakalam sie ze szczescia!!!!

Ogolnie czuje sie dobrze, jestem przeszczesliwa!!!!

Witajcie dziewczyny:-):-) Po dlugim dniu pracy w koncu moge do Was zajrzec i zobaczyc co sie u Was dzieje:tak::tak::tak:

................Ja testuje już za 5 dni..... Oby Mikołaj przyniósł mi w wigilje dwie czerwone II a nie czerwoną @....

Zycze powodzonka i 3mam kciuczki za Ciebie!!!!

........czuję coraz bardziej objawy @:crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry:

Eeeee tam nie mysl tylko o @, bo myslami jak przyciagniesz, pomysl ze moze to uprawgniona dzidzie. Wiesz przeciez, ze objawy potrafia byc takie same:tak::tak::tak:.......

PIXELLO- WIDZIALAM ZDJECIE TWEGO MALUCHA, SLICZNE, NAPISZ CO ZA PLEC, BO NIE MOGE SIE DOSZUKAC W POSTACH, ZGADZALO SIE Z TYM CO MYSLALAS?

MOJA DZIDZIA TEZ MI SIE PODOBA :-D:tak:

Cycochy bolą!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrze, że wykorzystałam M do przytulanek bo właśnie złapał grypkę:-(
Jutro robię pierogi z kapustą i grzybami, pierogi z ziemniakami i cebulką, krokiety z kapustką i grzybkami, uszka z grzybami, bigos, muszę zamówić strucle - nie lubię jej robić, kupić jeszcze ser na serniczka, może zrobię jeszcze jabłecznika. Wiecie co dziewczynki - dzisiaj wydałam 86 zł na ozdoby do włosów:szok: Ale to wszystko takie piękne a na sylwestra będę miała w czym wybierać. Mam już nową biżuterię na święta - komplet, srebro, kuleczki grawerowane - M jeszcze nie widział. Zobaczy dopiero na wigilii, bo przy kolacji nie będzie się pytał ile to kosztowało:-D

No to widze Niunia27 widze, ze masz naprawde duzo PRACY jutro :tak::tak:. Mam nadzieje, ze znajdziesz troszke czasu dla nas i napiszesz jak Ci poszlo. Kurde, ale smaka mi zrobilas, az mi cieknie slinka.....szczegolnie na ten bigos i sernik UWIELBIAM:tak::tak::tak::tak::tak:

Kingus dobrze, ze troszke pomeczylas meza, napewno warto bylo:happy2::tak:;-).

Czesc,
pamietacie mnie?
Wiem wiem ze nie odzywalam sie ale nie mam w polsce stalego dostepu do komputera- wybaczycie?

Dzis jednak nie ma bata- bylam w koncu na wizycie prywatnej i wszystko jasne!
Dzidzia sliczna i tam gdzie trzeba, ma 1,64cm, 8t 2 d ciazy, termin na 27 lipca, serduszko bije-slyszalam.

Poplakalam sie ze szczescia!!!!

Ogolnie czuje sie dobrze, jestem przeszczesliwa!!!!

Witaj!!!! Wielkie gratulacje!!!! Ale Ci zazdroszcze:tak::happy2::tak: Zycze zdrowka dla was obojga!!!:tak:

Ostatnia edycja:
Romka nie zaglądałam bo nie nadążam z czytaniem - praca - dom - praca itp... Mam za sobą wizytę w klinice leczenia nieplodności, zrobili mi tam 5 hormonów i prolaktynę mam za wysoką - łykam od tygodnia bromergon - na poczatku czułam się fatalnie, bóle i zawroty głowy, nudności, senność, zmęczenie kiedy kladę się do łóżka i kiedy wstaję, zgaga itp... Powoli te objawy zanikają - organizm przyzwyczaja się do leku. Jakoś śluzu plodnego mam mało :( - ja już sama nie wiem - zaraz po nowym roku kolejna wizyta w klinice.... czasem nie mam sił :( przykre myśli chodzą po głowie

jakos dzisiaj nas tu mało:) widac że okres przedświąteczny. Ja testuje już za 5 dni..... Oby Mikołaj przyniósł mi w wigilje dwie czerwone II a nie czerwoną @....

Romka dobrze ze juz dzis lepiej w pracy. Swoja droga to niby okres przedświąteczny i ludzie powinni byc przyjaxnie do siebie nastawieni....a tyle jest negatywnych emocji..wszyscy są tak nerwowi i myślą tylko żeby pozamykać swoje sprawy przed końcem roku. wszystko jest pilne i na wczoraj...

eh....
Katarzynko, zabraniam Ci myśleć o tej okropnej , wrednej@!:wściekła/y: Masz wierzyć w te piekne czerwone dwie kreski! Tego Ci życzę:-)

Dziewczyny! Mam male pytanko. W ym cyklu kupilam pierwszy raz testy owulacyjne tak jak poradzila mi Kropeczka, zrobilam ich w sumie 5 tzn: 9 dc byla slaba kreseczka testowa, w 10 dc mocniejsza, w 11 dwie takie same, 12dc testowa ciemniejsza (chyba owulacja byla:-)) 13dc juz nie robilam, bo pomyslalam po co :-D, a dzisiaj 14dc zrobilam znow, zeby sie upewnic i kreseczka testowa znow slabsza (owulka sie skonczyla:tak:-tak przynajmniej wnioskuje z testow). Serduszkowalismy z mezem 11 i 12 dc, czyli to tylko 2 dni:-), ale mysle, ze odpowiednie. Chcielismy jeszcze dzisiaj dla pewnosci i oczywiscie z ochoty:tak::tak:, ale test pokazuje, ze juz po. Czy to znaczy, ze nie ma juz szans na nic wiecej?:confused: .......Kurde to tylko 2 dni a w zeszlych m-cach przytulanko bylo co 2,3 dni ok 1,5 tyg, bo jeszcze nie wiedzialam dokladnie kiedy ta owulka byla. Obserwacje byly tylko na posdstawie sluzu:tak::tak:....

reklama
NIUNIA i KINGUŚ! Czytam ,że super przyjemności miałyście... mmmm:tak: fajnie... mmmm:tak: mam nadzieje ,że z pozytywnym skutkiem...:-) hmmm tez bym chciała ale jeszcze dziś dogorywa u mnie @:wściekła/y:.. mam nadzieje ,ze jutro bedzie już po niej.. he he:-D

Do góry