reklama
O
onka
Gość
Hej Dziewczyny 
Nazywam się Ania mam 22 lata, jestem z dolnego śląska. Mężatką jestem od sierpnia br.
Bardzo miło mi się Was czyta.
Napiszę trochę o sobie....
Od 1,5 m-ca nie biore tabletek, dziś dostałam @ i w sumie to taka pierwsza prawdziwa @ wywołana naturalnie, a nie przez chemie.
Z moim mężem o dzidzi rozmawiamy już od września, a takie starania zaczynamy już w tym cyklu, ponieważ tak powiedziała moja Pani gin., że spokojnie po 1 normalnej @ można pokojnie zacząć staranka. Według mych obliczeń koło 5 stycznia jest ten dzień.
Będę z Wami na bieżąco, bo chcem się z Wami dzielić wiadomościami, a jednocześnie bardzo chcem wiedzieć co u Was i jak Wasze staranka!

Nazywam się Ania mam 22 lata, jestem z dolnego śląska. Mężatką jestem od sierpnia br.
Bardzo miło mi się Was czyta.
Napiszę trochę o sobie....
Od 1,5 m-ca nie biore tabletek, dziś dostałam @ i w sumie to taka pierwsza prawdziwa @ wywołana naturalnie, a nie przez chemie.
Z moim mężem o dzidzi rozmawiamy już od września, a takie starania zaczynamy już w tym cyklu, ponieważ tak powiedziała moja Pani gin., że spokojnie po 1 normalnej @ można pokojnie zacząć staranka. Według mych obliczeń koło 5 stycznia jest ten dzień.
Będę z Wami na bieżąco, bo chcem się z Wami dzielić wiadomościami, a jednocześnie bardzo chcem wiedzieć co u Was i jak Wasze staranka!

Haszitka
może kiedyś...
A zapomniała bym - ostatnio miałam tyle pracy ze mój pobyt na forum trwał po parę minut na dzień, jak kogoś na liście pominęłam to przypomnijcie się
Na szczęście jutro piernik, sernik, makowiec przed pracą coś, po pracy też coś.
Najgorsze to to, że w wigilię też do pracy
Dobranoc kochane;-)

Na szczęście jutro piernik, sernik, makowiec przed pracą coś, po pracy też coś.
Najgorsze to to, że w wigilię też do pracy

Dobranoc kochane;-)
kinguś
Nie poddam się
Melduję się po wizycie.
Owulka była najprawdopodobniej w sobotę. Tak więc proszę o trzymanie kciuków- testuje około 5 stycznia

Owulka była najprawdopodobniej w sobotę. Tak więc proszę o trzymanie kciuków- testuje około 5 stycznia

maggie_f
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny,
Chciałabym dołączyć do waszego grona - mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Coś o mnie - mam 25 lat i dopiero od tego cyklu zaczęłam z moim S. świadome starania o dzidzie. Z moim S. jesteśmy razem już 3,5 roku, od 3 lat nie biorę tabletek ale jak dotąd fasolki nie ma. W sumie nigdy się nie staraliśmy, myśleliśmy że będzie co ma być. W tym cyklu łykałam olejek z wiesiołka i biorę Folik i zobaczymy. @ powinna przyjść za pare dni i pewnie wstręciucha przybędzie, zobaczymy. Buziaki dla wszystkich - mam nadzieję że 2009 będzie mega fasolkowy. :-)
Chciałabym dołączyć do waszego grona - mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Coś o mnie - mam 25 lat i dopiero od tego cyklu zaczęłam z moim S. świadome starania o dzidzie. Z moim S. jesteśmy razem już 3,5 roku, od 3 lat nie biorę tabletek ale jak dotąd fasolki nie ma. W sumie nigdy się nie staraliśmy, myśleliśmy że będzie co ma być. W tym cyklu łykałam olejek z wiesiołka i biorę Folik i zobaczymy. @ powinna przyjść za pare dni i pewnie wstręciucha przybędzie, zobaczymy. Buziaki dla wszystkich - mam nadzieję że 2009 będzie mega fasolkowy. :-)
hej dziewczynki:-) jestem ale zaraz znikam, rano do pracy a ja padnięta jakoś po tym dzisiejszym dniu
Ninonka witaj kochana:-) styczeń nam się powieksza w zaplanowane fasolki:-) super cieszę się bardzo
:-)
Niunia <bravo> ;-)) moje gratulacje
Kinguś co tak zwięźle? :-) trzymam kciuki kochana, ach ten styczeń:-):-)
Maggie witaj wśród nas:-)
a ja uciekam, życzę kolorowych i spokojnej
jutro po pracy się odezwę
buźka:-)
Ninonka witaj kochana:-) styczeń nam się powieksza w zaplanowane fasolki:-) super cieszę się bardzo
:-)Niunia <bravo> ;-)) moje gratulacje
:-)Kinguś co tak zwięźle? :-) trzymam kciuki kochana, ach ten styczeń:-):-)
:-)Maggie witaj wśród nas:-)
a ja uciekam, życzę kolorowych i spokojnej
jutro po pracy się odezwę
buźka:-)
Marlena85
Zaciekawiona BB
Kurcze dziewczyny, oby tak bylo ze za rok kazda z nas Swieta spedzi juz z bobasem, chocby pod sercem... ja juz mialam te Swieta tak spedzic.. ale cii bo znow sie rozkleje :-( a moze juz na Wielkanoc kazda z nas bedzie chodzila w dwupaku?
Kinga85 pewnie bedzie juz prawie w polowie ciazy..bo na pewno sie udalo!
Lusesita z Twoim malenstwem na pewno bedzie wszystko ok, kurde ale wkurza mnie takie tlumaczenie lekarzy, ze tak bywa wrr..strasznie przykre to co spotkalo Twoja znajoma :-(
agadaria zeberka w miodzie? kurcze nie jadlam nigdy ale juz je widze oczyma mej wyobrazni..musze byc pyszne co? ale dbasz o mężulka
ciasteczka pewnie też pycha, ale nie uda mi sie ich zrobic..przynajmniej nie na Swieta..
Beti1975 kiedy bedziesz miala wyniki? ja dzis robilam badania na toxoplazmoze i cytomegalie i naszczescie wszystko jest ok, na wyniki reszty badan niestety musze czekac dluzej
a z Kasia jak? Twoje pannice to juz pewnie Ci pomagaja w przygotowaniach co? 
niunia27gratulacje, 3mam kciuki za srode
kinguś za Ciebie tez 3mam kciuki - za testowanko
ninonka i maggie_f witajcie, fajnie ze nas przybywa :-)
ja tez juz zmykam do spania, bo jutro czeka mnie duzo roboty.... dobranoc
Kinga85 pewnie bedzie juz prawie w polowie ciazy..bo na pewno sie udalo!

Lusesita z Twoim malenstwem na pewno bedzie wszystko ok, kurde ale wkurza mnie takie tlumaczenie lekarzy, ze tak bywa wrr..strasznie przykre to co spotkalo Twoja znajoma :-(
agadaria zeberka w miodzie? kurcze nie jadlam nigdy ale juz je widze oczyma mej wyobrazni..musze byc pyszne co? ale dbasz o mężulka
ciasteczka pewnie też pycha, ale nie uda mi sie ich zrobic..przynajmniej nie na Swieta..Beti1975 kiedy bedziesz miala wyniki? ja dzis robilam badania na toxoplazmoze i cytomegalie i naszczescie wszystko jest ok, na wyniki reszty badan niestety musze czekac dluzej
a z Kasia jak? Twoje pannice to juz pewnie Ci pomagaja w przygotowaniach co? niunia27gratulacje, 3mam kciuki za srode
kinguś za Ciebie tez 3mam kciuki - za testowanko
ninonka i maggie_f witajcie, fajnie ze nas przybywa :-)
ja tez juz zmykam do spania, bo jutro czeka mnie duzo roboty.... dobranoc
Ostatnia edycja:
O
onka
Gość
Witaj maggie_f obie z tego co widze jesteśmy tutaj nowe i obie mam nadzieje będziemy z fasolkami w 2009 
reklama
O
onka
Gość
Witaj Ninonka:-)
Będzie Ci tu miło z nami. Powodzenia w staraniach.
Na konkursie zdobyłam 100% na teście, ustny też bardzo dobrze, praca też dobrze płatna....
Maja dać odpowiedź do środy.....
Dziękuje za miłe powitanie, napewno będe się tu z Wami bardzo dobrze czuła.
Jeśli czas pozwoli będe tu codziennie, choćw 1 dzień świat uciekam z mężem do teściowej do niemiec ale wracamy po kilku dniach, więc na długo Was moje kochane nie opuszcze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: